Nevysvětlitelné zatěžování CPU
Nevysvětlitelné zatěžování CPU
Čau, mám ntb na kterém ať hraju jakoukoliv hru (Dishonored, Minecraft, Tomb Rider .....), tak se mí náhodně vytíží CPU na 100%, v procesech využívá CPU nejvíc zrovna ta hra kterou mám spuštěnou, nic jinyho mi skoro CPU nebere. Prostě např. v Tomb Rider jsem na nějaké skále a koukám se na rozlehlé okolí bez jediného lagu, a za chvilku aniž by se cokoliv stalo se mi to na zhruba 10-20 sekund začne lagovat, a po chvíli to ustane, nicméně je to dost nepříjemný. Nevím jestl bych měl dát ntb do servisu když je jeste v záruce a nebo jestli je to chyba driverů nebo nejakeho škodlivého softwaru. Diky za jakékoliv odpovědi.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nevysvětlitelné zatěžování CPU
Notebooky se pri hrach casto zahrivaji. Stahni si HW Monitor. Kdyz se hra zacne sekat tak prejdi na plochu, udelej screen s programem a posli nam ho
Odesláno z mého zasekaného HTC Desire C pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého zasekaného HTC Desire C pomocí Tapatalk 2
Re: Nevysvětlitelné zatěžování CPU
Co je to za notebook?
Vytezovani procesoru na 100% je neklamna znamka toho, ze procesor nema dostatecny vykon aby tu hru utahl. Muze to byt i v kombinaci s nacitanim dat z disku (mozne je i to ze v tu chvili dojde fyzicka pamet).
Vytezovani procesoru na 100% je neklamna znamka toho, ze procesor nema dostatecny vykon aby tu hru utahl. Muze to byt i v kombinaci s nacitanim dat z disku (mozne je i to ze v tu chvili dojde fyzicka pamet).
Zpět na “Problémy s hardwarem”