Během práce na Windows se mi PC zasekl a začal vydávat z reproduktoru hlasitý nepříjemný zvuk. Po pár minutách jsem jej násilně vypl pomoci tlačítka na zapnutí PC. Od té doby nedovedu zapnout systém Windows.
Na PC mám dual boot (Linux Ubuntu 10.04, který běží bez potíží až na to, že nedovede namountovat oddíl, kde byl/je Windows (NTFS)). Systém jsem se pokusil opravit pomoci terminálu v linuxu, ale neúspěšně.
F3, klávesa pro obnovení továrního nastavení při startu PC nefunguje. Při nabootování recovery DVD, které jsem si udělal před pár lety přes program MSI Burn Recovery (nebo nějak tak) mi chvíli PC píše, že se načítá a poté se přeruší chybou, název kdyžtak můžu dodat (bylo to něco s inputem a outputem).
Při zapnutí windows mi vyskakuje doporučení, že bych měl systém spustit s opravou chyb. Zde to po mě chce vědět jazyk a klávesnici, poté se mě to zeptá na to co chci provést (oprava systému trvá cca 20-30 min a systém dojde k závěru, že nic nenašel, nahraní továrního nastavení mi vyhodí okno s návodem na klávesu F3 po restartu, která nefunguje, najít bod obnovy možná funguje, ale žádný nenajde.
Při zapínání systému v safe modu vidím, že poslední adresa co se načte je system32/drivers/classpnp.sys.
Nemá někdo typ jak toto opravit, případně jak vrátit alespoň PC do továrního nastavení?
MSI Windows 7 repair problem
Re: MSI Windows 7 repair problem
Ja bych jako prvni zkontroloval disk programem od vyrobce.
Obavam se ze tohle bez instalacniho DVD Windows nepujde spravit (za predpokladu ze disku nic neni), protoze zalozni oddil nejspis nefunguje kvuli tomu ze je tam nainstalovane Ubuntu, s cimz jak Recovery DVD tak Recovery oddil nepocita.
Obavam se ze tohle bez instalacniho DVD Windows nepujde spravit (za predpokladu ze disku nic neni), protoze zalozni oddil nejspis nefunguje kvuli tomu ze je tam nainstalovane Ubuntu, s cimz jak Recovery DVD tak Recovery oddil nepocita.
Re: MSI Windows 7 repair problem
Podívejte se na toto fórum.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7808
-
od zeus