Lost planet

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

NinjaBoy
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Lost planet

Příspěvekod NinjaBoy » 19 črc 2013 17:51

Zdravím, omlouvám se ale jsem prostě v tomhle neznalý. Proto omluvte moje spamování a pomozte mi s jednou primitivní blbůstkou: Nainstaloval jsem si hru Lost planet:Extreme condition a normálně mi jede. Hra je KOUPENÁ. Byl tam přídavný disk na český patch. Spustil jsem to a tam bylo že mam zadat adresář kde budou aktualizovány soubory, tak jsem dal složku kde mám uložené veškeré součásti hry a napsalo mi to že cílový adresář neobsahuje žádné aktualizovatelné soubory, přitom do této složky jsem hru instaloval tak pls poradte

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Lost planet

Příspěvekod memphisto » 19 črc 2013 17:59

Ono to chce adresář, kde jsou soubory s jazykovou mutací... Potřebuje je to přepsat na českou lokalizaci, ale v kořenovém adresáři hry nebudou...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

NinjaBoy
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Lost planet

Příspěvekod NinjaBoy » 19 črc 2013 18:13

aha moc nepomohlo ale dík:D

--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Črc 2013 19:39) ---

A prosím, kdo hru má koupenou v edici X hit at mi helpne kde je ten adresar s jazykem

--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Črc 2013 22:16) ---

A ještě bych se zeptal, kde se takovéto soubory s jakzykovou mutací, jak říkal memphisto, vyskytují když ne v hlavní složce

Zpět na “Hry”