Notebook nenačte ani bios
Notebook nenačte ani bios
Zdravím, dostal se mi pod ruku Notebook Toshiba Satellite z nějakýho roku 2008. Notebook se zapne a zobrazí se logo TOSHIBA a dole se zobrazí Press F2 for Setup a F12 pro zvolení bootu. Když zmačknu F2 či F12 vůbec nic se nestane, jen se zobrazí např. při zmáčknutí F2 starting Setup a tím to hasne. Zkusil jsem ho rozebrat ale nikde nemůžu najít nic co by vykazovalo známky poškození. Můžete mi nějak pomoci? Neproměřoval jsem nic, jen na oko.
Re: Notebook nenačte ani bios
Skus zatlacit (dost silne) na chipset a zapnout to
Z této strany chipset není, že? Z druhé strany se nemůžu na desku dostat ani za boha, je tam nějak přidělaná a nevim kde jsou šroubky https://www.dropbox.com/s/zz172zbq0lq1t ... 1-0111.jpg
Tak jsem vyndal celou základní desku, chipset je zezadu, jak jsem si myslel. Když se teď pokouším zapnout ntb tak se jen roztočí větrák, chvilku běžní a pak to zhasne.
Tak jsem vyndal celou základní desku, chipset je zezadu, jak jsem si myslel. Když se teď pokouším zapnout ntb tak se jen roztočí větrák, chvilku běžní a pak to zhasne.
Tak NTB už běží, běží teda jen když leží základní deska na stole, jakmile jí dám do spodního plastového krytu tak nenastartuje
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 1501
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek
26 kvě 2025 14:09