Ahoj
Kámošovi ráno prostě začla psát chyba bootmgr is missing. Měl jsem též problém ale on má CD Win7 Instalačku a když dá F12 (má noťas) tak mu to napíše
Tsstcorp cddvdw ts-l633c is failed
A když to udělal přes flešku tak mu to napsalo
Invalid system dsj
Replace the disj and then press any key
Co s tím prosím?
Windows 7 Bootmgr missing spěchá!!
Re: Windows 7 Bootmgr missing spěchá!!
Možná pomůže nabootovat z instalačního DVD (musí si nastavit BIOS na boot z CD/ DVD), zvolit opravu a příkazový řádek. Tam pak zadávat:
bootrec /RebuildBcd
bootrec /FixMbr
bootrec /Fixboot
Pak zrestartovat PC.
bootrec /RebuildBcd
bootrec /FixMbr
bootrec /Fixboot
Pak zrestartovat PC.
Na flešce to bude mít nejspíš špatně udělané a nechce mu to proto nabootovat do instalačky.
To, že mu selže DVD mechanika je divné, buď je špatné, nebo má opět špatnou instalačku, která není bootovatelná.
Popř. může zkusit Boot menu a nebo v Biosu zkusit nastavit na první místo boot z DVD mechaniky, jak píše iq37. Ale je mi to divné, takhle už se mu to snažilo z toho DVD bootovat, když to napsalo tu hlášku: "Tsstcorp cddvdw ts-l633c is failed". Hledal bych chybu jinde, než v tom, že to nemá snahu bootovat z DVD mechaniky. Tedy špatná instalačka na DVD nebo mechanika.
To, že mu selže DVD mechanika je divné, buď je špatné, nebo má opět špatnou instalačku, která není bootovatelná.
Popř. může zkusit Boot menu a nebo v Biosu zkusit nastavit na první místo boot z DVD mechaniky, jak píše iq37. Ale je mi to divné, takhle už se mu to snažilo z toho DVD bootovat, když to napsalo tu hlášku: "Tsstcorp cddvdw ts-l633c is failed". Hledal bych chybu jinde, než v tom, že to nemá snahu bootovat z DVD mechaniky. Tedy špatná instalačka na DVD nebo mechanika.
Ta hlaska vede sem http://support.microsoft.com/kb/929461 Takze to vypada fakt na mechaniku.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Srp 2013 05:32) ---
Nebo na nutnost integrovat ovladac mechaniky do instalacniho media.To DVD W7 je original k tomu notbooku?
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Srp 2013 05:32) ---
Nebo na nutnost integrovat ovladac mechaniky do instalacniho media.To DVD W7 je original k tomu notbooku?
Jsem flegmatik no a co?
Ahoj, z instalačního CD to nemůže nainstalovat protože to nebere Mechanika.
A DVD je stažené od kuď jsem to stahoval já :)
A DVD je stažené od kuď jsem to stahoval já :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8292
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30