Borderlands 2 - Pirátský DLC - zákys Vyřešeno
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Borderlands 2 - Pirátský DLC - zákys
V Borderlands 2 v "Pírátským DLC" Oasis - Captain Scarlet DLC se pokouším plnit boční úkol "Vzkaz v láhvi". Došel jsem až do rokle, kde jsem zabil několik pořádných červů. Ať pátrám, jak pátrám, někde by tam měl být ukrytý poklad. Označení místa je s velkým kruhem kolem. Prohledával jsem to tam přes hodinu (obejít celý prostor po obvodě trvá doslova pár minut) s naprosto nulovým výsledkem. Možná bude problém v tom, že nevím přesně, co mám hledat, jelikož předtím jak jsem poslouchal záznam z lahve, někdo něco rozvláčně vyprávěl. Anglicky moc neumím, nerozuměl jam skoro nic - jen o tom, že někde má být ukrytý poklad. Ale jaký to nemám ani tušení.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Borderlands 2 - Pirátský DLC - zákys
Neměl by tam být na zemi kruh, ale jako by kříž. Buď z hlíny a nebo věcí. Občas jsou blbě schované. Jako by nad tím než to ukazuje a nebo pod.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ahoj
Stáhni si češtinu. Je velmi dobře propracovaná. Hlášky jsou stále vtipné. Také nemůžu najít poklad ale u majáku :/
Stáhni si češtinu. Je velmi dobře propracovaná. Hlášky jsou stále vtipné. Také nemůžu najít poklad ale u majáku :/
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
memphisto píše:Neměl by tam být na zemi kruh, ale jako by kříž. Buď z hlíny a nebo věcí. Občas jsou blbě schované. Jako by nad tím než to ukazuje a nebo pod.
Blbě jsem se vyjádřil. Měl jsem na mysli označení cíle na mapě. Většinou je to zelený kosočtverec. Tady je velký zelený kosočtverec a ještě velký kruh, jenž vyznačuje celý prostor, kde jsem zabil přerostlý červy.
Edit:
Jdu se podívat po té truhle - video jsem schlédnul. Možná jsem ji přehlíd, ale možná tam nějakým nedopatřením ani není....
Ahoj
Češtinu jsem nahrál, ale funguje nějak divně. Česky jsou jen části. V BDL1 jsem češtinu měl a bez problémů. Až na chybu, kde čeština blokovalaprůchod jedním teleportem, ale tu záhy opravili.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dobře jsi se vyjádřil, akorát mi není nejlíp a špatně jsem to přečetl ja. Jak jsi dopadl? Mas?
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Borderlands 2 - Pirátský DLC - zákys Vyřešeno
Tak jsem našel. Čekal jsem, že to bude ukryté, ale ne pod zemí a označný křížem. "E" na vyhrabání se ukáže na zlomek sekundy.