Jsou to viry, či co?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jsou to viry, či co?
Mwav.exe po provedení kontroly hlásí 2 chyby. V logu je uvedeno u 2 souborů - dtscsi.sys a sptd.sys - File locked a nemohl je zkontrolovat. Při hledání na netu jsem zjistil, že patří k programu Daemon Tools. Je to nějaká "prevítina" , nebo je to OK?! Díky za informace!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Díky, Tvá slova mne uklidnila i když jsem při Googlení zjistil, že ten druhý ovladač dokáže na PC za jistých okolností dělat neplechu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tohle už je otázka samotného Daemona. Ten dělá už dost neplechy tím, že při své instalaci ti do kompu nasadí rootkity. A já už víceméně čekám, až nějaký tvůrce virů vytvoří nějaký takový virus, který dokáže funkce Daemonových rootkitů využít a schovat se za ně. Potom budou neviditelné pro antiviry a antispywarové programy. Reakce výrobců antivirů budou potom pomalejší, právě díky jejich neviditelnosti. No a co se může stát během té doby.....
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”