Ahoj,
objednal jsem si v Alfě. Měli totiž položky co jsem nutně a rychle potřeboval skladem. Byl jsem z alfy zvyklý, že když měli položku na prodejně skladem, tak mi do hodiny přišla sms s výzvou a mohl jsem jet pro zboží. Většinou jsem to dělával tak, že jsem vyjel hned a na Minské na rohu v hospodě dal jedno čekací pivo. Nyní co Alfa patří pod tsb, tak jsem si na stránkách alfy objednal, ale měl jsem ještě nějakou práci, takže jsem nejel hned. To bylo asi dobře, protože nepřišlo nic. Po pár hodinách jsem znejistěl a začal telefonovat. Pohůnek se představil jako tsb, ale musím říct, že zareagoval na mé rozhořčení a byl schopen nejen identifikovat objednávku, ale i mi sdělit, že zboží na skladě mají a že je tam mají pro mě rezervováno. Na otázku, proč mi tedy neposlali avízo mi nedokázal odpovědět, nicméně souhlasil s tím, že si můžu přijet a zboží vyzvednout.
Pro mě je alfy škoda.
1. reakce prakticky okamžitá
2. dalo se tam přijít jako do obchodu a vybrat si
3. minská měla lepší dostupnost mhd, než hpark kdesi na výpadovce.
Řekl bych, že spíš měla alfa koupit tsb.
Máte taky už nějaké zkušenosti?
Alfa x tsbohemia jak jste spokojeni? Vyřešeno
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Alfa x tsbohemia jak jste spokojeni? Vyřešeno
V TS sem nakupoval hodně, ale pak se přestěhovali a přijdou mi víc z ruky. Teď co se přesunul Softcom na Hybešku kupuju spíš tam a mají i lepší ceny i když u TS se dá něco vyhádat, tak Softcom mám víc při cestě. V Alfě sem kupoval jen párkrát a tam mi vadilo špatné parkování, prakticky není kde zastavit, když je to nějaká drobnost budiž, ale když kupuješ sestavu nebo něco většího je to problém. Pro komponenty vyrážím zpravidla až mi přijde potvrzení že jsou nachystány, mnohdy jsou někde v centrálním skladě, tak je nemožné aby byly k dispozici okamžitě. Ale už sem taky potřeboval něco rychle a tak sem musel vzít zavděk náhradou, protože požadované zboží ještě nebylo v dosahu.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Alfa x tsbohemia jak jste spokojeni?
Já jsem si asi před týdnem objednával repraky a asi po týdnu mi napsali smskou, že je zboží připraveno k odběru v Olomouci, jenom ze já jsem z Ostravy.. Čili jsem psal email... A oni, že se jenom preklikli.
Odesláno z htc EVO 3D pomocí tapatalk 4
Odesláno z htc EVO 3D pomocí tapatalk 4
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”