Gta IV malé FPS

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

kunder007
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Gta IV malé FPS

Příspěvekod kunder007 » 31 srp 2013 13:26

Čau lidi, koupil jsem si novou grafiku http://graficke-karty.heureka.cz/gigaby ... /#question
Muj procesor: AMD Fx-4100 4 jádra 3,6 Ghz

Chci se zeptat, Battlefield 3 mi na ultra detaily jede v pohodičce na FPS průměr 38, jenže GTA 4 mi na ultra i na automatických detailech na náročných místech dá tak 23 FPS, někde, kde je prázdno mám tak 37 FPS, jenže na místech, jako uprostřed města mám i 20-24 FPS, nevím jestli mám slabou grafiku nebo procesor a nebo jestli to souvisí s něčím jiným. Za odpovědi předem děkuji :)

Reklama
AnonymuS11
nováček
Stav:

Re: Gta IV malé FPS

Příspěvekod AnonymuS11 » 31 srp 2013 13:40

A nemáš poškrábané pc? Můj kamarád často hrál GTA IV ale po nějaké době se celkem dost poškrábalo cd tak mu to začlo lagovat. Tak si potom cracknul to gta a jede mu to už v poho :)

kunder007
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod kunder007 » 31 srp 2013 13:45

Nevím, kamarád mi pujčil CD a já si to pouze nainstaloval, poté jsem mu CD vrátil. A cracknutý to mám

martmix
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod martmix » 31 srp 2013 14:25

Gta IV je na pc tak spatne optimalizovana hra,ze se seka i na silnejsich strojich :-( Snad to tak nedopadne i s Gta V.Pokud teda vubec vyjde na pc.

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 4

TechnoT
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod TechnoT » 31 srp 2013 14:43

Problém jé v tvé grafice. Všude se sice uvádí, že optimální je mít na grafice 1024MB paměti, jenže já 1GB GK měl a stejně mi do využití chybělo tak 256MB abych detaily nastavil opravdu na max. a myslím že by tam měla být ještě nějaká rezerva.
Tudíž z vlastní zkušenosti usuzuji že na GTA IV potřebuješ GK s 1.5GB paměti. Ale taky záleží na ostatních komponentech.
Schválně si udělej hodnocení tady na stránkách a pak sem hoď screen. http://www.game-debate.com/games/index. ... 0Auto%20IV

Zpět na “Problémy s hardwarem”