Dobrý den, mám dotaz
Včera jsem normálně brouzdal na internetu, facebook, youtube, když v tom najednou mi vyskočil jakýsi vir, říkající, že stránka, na kterou chci vstoupit, je nebezpečná (byl jsem na Facebooku). Když jsem klikl na křížek, vyskočilo mi okýnko v Kasperksky antiviru, že zachytil hrozbu a dal ji do karantény. Kouknul jsem na to, projel počítač CCleanerem, vymazal internetou historii, vir sice nezmizel, ale neškodil. Dnes jsem byl znova na PC, znova na FB, chtěl jsem otevřít odkaz na stránce Aumojekoule, když v tom najednou znova. Mám trochu strach, jelikož se teď můj počítač chová občas divně a zanechává různé texty, jako např. "Zavřít okno" na obrazovce. Kdokoliv, kdo s tímto má zkušenost, prosím o radu. Děkuji.
HEUR: Exploit.Script.Generic
Re: HEUR: Exploit.Script.Generic
Hele myslim že to vyr nebuje jestli mas Kaspersky antivirus jen blokuje ruzné stránky kde se dají zneužít citlivá data apod.. A tím zanechávaním textu může být pomalý pc..........
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HEUR: Exploit.Script.Generic
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”