Ahoj nekde v nejakem tematu nebo prispevku tady padlo slovo o teto aplikaci ze je to k nicemu a primo vylozene na ho..... atd. Je to opravdu tak strasny a v cem? Me prijde ze je to fajn na udrzbu PC. Sam ho mam.
Odesláno pomocí Tapatalk 2
Váš názor na TuneUp Utilities Vyřešeno
Váš názor na TuneUp Utilities
Intel i5-3350P@3,7GHz / ASUS P8Z77-V / Patriot Viper 16GB (2x8GB) DDR3 1600 / EVGA GeForce GTX 780 Classified 3GB / Be quiet! Dark Power Pro 10 650W /
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB
Re: Váš názor na TuneUp Utilities
Já tyto aplikace nesnáším, cpou je všude do instalací programů a někdy ani nejdou při instalaci odškrtnout a instalují se automaticky. Potom to prohledá PC, napíše že to vyhledalo xxxx chyb a požadují koupení programu pro opravu těchto chyb. Je to zbytečné, stačí občas vyčistit cache CCleanerem, neinstalovat každou blbinu a vždy se přesvědčit co instaluji a odškrtávat při instalacích toolbary a podobné ptákoviny, jednou za čas promazat programy a nepotřebné věci z HDD a já osobně jednou za rok přeinstalovávám OS.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Ne ne ne tohle neni ten typ. Tohle je normalka placeny nikam to necpou k instalackam a ma toho v sobe prave hodne.
Intel i5-3350P@3,7GHz / ASUS P8Z77-V / Patriot Viper 16GB (2x8GB) DDR3 1600 / EVGA GeForce GTX 780 Classified 3GB / Be quiet! Dark Power Pro 10 650W /
- jayden
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já používám Ccleaner a jsem spokojen :)
NTB: Lenovo Legion Y520 80WK00X6CK MP: S23 8/256
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pěkná blbost. Dělá to akorát nepořádek.
Odesláno z mého SE Xperia Neo V pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SE Xperia Neo V pomocí Tapatalk
Já místo TuneUP(u) používám Advanced SystemCare. Najde a opraví hodně chyb a po opravě mi příjde počítač fakt o něco rychlejší. CCleaner mám taky, ten použiju sem tam na občasné pročištění registrů, nebo historie + cookies. Přemýšlím, že bych se toho ASC zbavil, ale pořád si říkám, co když ho zase budu potřebovat?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Měl jsem v PC TuneUP, ASC i utilitu od Nortona a vždy to nakonec skončilo špatně. Osobně i ten Ccleaner používám tak max. jednou za rok a v tomto případě se řídím pravidlem, že co funguje, do toho nehrab
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem TU dříve používal a ke spokojenosti, ale pak jsem objevil Ashampoo WinOptimizer a paráda. Levnější, více funkcí a spokojenost...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Tak to vypadá že si ho necham a budu upgradovat na 2014 když už ho mam zakoupený tak to nebude tak drahý.
Re: Váš názor na TuneUp Utilities Vyřešeno
No já nevím je nacpaný v instalaci SIW. A když jsem ho párkrát použil systém se mi zdál mnohem pomalejší a choval se divně. Po odinstalaci mi v ovládacích panelech zůstaly jeho poškozené zbytky kterých se nešlo zbavit. Ale je to hlavně na tobě. Já třeba používám Wise Disk cleaner a Wise Registry Cleaner s kombinací s CCleaner a systém jede svyžně bez pádů atd..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2596
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 17:48