Kdo umí opravit music centrum le cygne electronics

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

hc50
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Kdo umí opravit music centrum le cygne electronics

Příspěvekod hc50 » 06 zář 2013 22:52

le cygne electronics ani nevim co je to za firmu ale mam stary kazetak s cd a radiem od le cygne electronics na kterem je nutna generalka laseru ale nevim kdo by to udelal je pravda ze ta firma jeste existuje ale to radio s cd asi uz ne a i kdybych mel kupovat novy chtel bych opet stejny styl protoze zesilovac nezpozduje. Pokud nikdo nevite kde jsou na to opravny zajima mne zda se takovy komplet da koupit hlavne aby zesilovac nezpozdoval jako na vezi Samsung a aby mel CD Radio kazetak a karaoke vstup. Kdybych to dal do opravny myslite ze by laser opravily CD přeskakují zejména na začátku 1 a trochu druhá skladba.
Přílohy
1006049_544746172241303_2045731252_n.jpg

Reklama
guest

Re: Kdo umí opravit music centrum le cygne electronics

Příspěvekod guest » 06 zář 2013 22:58

Tenhle krám by měli opravit v každém servisu. le cygne electronics ale nic nevyrábí, ta si to nechá někde vyrobit a dá tam svoji značku. Tohle může být třeba čínský anebo korejský výrobek.

hc50
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Re: Kdo umí opravit music centrum le cygne electronics

Příspěvekod hc50 » 07 zář 2013 00:46

nakonec jsem nasel na desce cd přehrávače někde uprostřed trimr a ten jsem dal přesně na prostředek a je tam jeste soustava tří trimrů které jsem musel tez opravit zatím cédéčko vubec neskáče uvidím jak se tobude vyvýjet dál. Je to dobrá pixla je stará 18 let a kompletně funkční

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”