divné sekání PC Vyřešeno
divné sekání PC Vyřešeno
ahoj mám menší problém poslední dobou při hraní her se mi pc sekne a když ho restartuju jde to zase v poho ale dneska se mi pc seklo tak jsem ho restartoval a nechtěl se načíst monitor. Po odpojení a zase zpátky zapojení do zásuvky mi to načetlo ale sekalo se to a po restartu to zase šlo v poho a tak se bojím že se mi pc sekne a vůbec se nenačte monitor. nevíte jestli je to virem nebo tím že jsem už rok nenechal pc vyčistit? antivir nic sice nenašel ale člověk nikdy neví. díky za jakoukoliv pomoc a do komentů napište pokud byste chtěli něco vědět.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: divné sekání PC
Vyčisti PC programem Ccleaner a to i registry (povol jejich zálohu). Je to bezpečný program. Doporučuji též kontrolu disku s opravou případných chyb (kontrola proběhne po restartu PC a je třeba ji nechat dokončit) a následně defragmentaci.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
registry mám a ted jdu cistit mám i vycistit DNS Chase,FTP accounts a ty pokročilé nastavení(ale jsem začátečník takže pokud jo tak radši napiš co dělat když se vyskytne problém
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Zář 2013 17:53) ---
jo a u těch registrů nebyl nalezen žádný problém
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Zář 2013 18:22) ---
analýza hotová ale jsou tam nějaké soubory ze složky WINDOWS a system32 a já se bojím že když je smažu poškodí se systém
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Zář 2013 17:53) ---
jo a u těch registrů nebyl nalezen žádný problém
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Zář 2013 18:22) ---
analýza hotová ale jsou tam nějaké soubory ze složky WINDOWS a system32 a já se bojím že když je smažu poškodí se systém
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Není třeba se u Cleaneru bát při čištění. Zpravidla jsou to dočasné soubory, logy a další svinstvo, které po sobě Windows neuklízí. Nepřehřívá se třeba GK. Občas je třeba i vyfoukat prach z chladičů a ventilátorů. Zlepší to chlazení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Jednoznacne hardwarovy problem. Budto odchazi zdroj, nebo zakladni deska.
Jak to bude pokracovat odhadujes spravne - jednoho dne to vytazeni ze zasuvky uz nepomuze.
Pro zacatek bych zkontroloval kondenzatory na zakadni desce jestli nejsou nafoukle a pujcil bych si nekde jiny zdroj.
Jak to bude pokracovat odhadujes spravne - jednoho dne to vytazeni ze zasuvky uz nepomuze.
Pro zacatek bych zkontroloval kondenzatory na zakadni desce jestli nejsou nafoukle a pujcil bych si nekde jiny zdroj.
GK se nepřehřívá hodnoty jsou v normálu a to odcházení může být možné ale doufám že to tak není. Nechám tomu týden jestli se to znova sekne tak to hodím do opravny a tam mi řeknou co a jak jinak díky za pomoc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3084
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57