Ahoj, dnes dorazil notebook. Kupován bez OS + Win7 k němu. Bohužel po nainstalování 7miček jsem zpozoroval téměř uprostřed monitoru mrtvý pixel (možná se tam objevil až po instalaci, nebo jsem to prostě přehlédl...). Kdyby to bylo někde v rohu, tak to nechám, ale tohle je opravdu téměř uprostřed a určitě by mne to časem obtěžovalo.
Reklamace nepřipadá v úvahu (jeden mrtvej pixel mi na reklamaci nestaci), takze pripada v uvahu pouze vraceni PC v terminu 14 dnu.
Zajímá mne ale, jak je to s tím Win 7, který jsem tam už nainstaloval. Dík za rady
Vrácení zboží do 14 dnů
Vrácení zboží do 14 dnů
Intel Core i5-3350P 3,1GHz + Gelid Solution Tranquillo rev. 2, Radeon HD7870 2GB DDR5 OC, ASUS P8H77-V, 2*4GB Kingston HyperX DDR3, OCZ ZS Series 550W, CoolerMaster Elite 430, Windows 7 Professional 64bit
Re: Vrácení zboží do 14 dnů
Formátuj ...
No zboží by mnělo být nepoužívané. Ale za pokus nic nedáš. Zformátuj disk, smaž oddíly a zkus to.
Notebook a OS /OEM CD/ byly kupovány zvlášť. Ten notebook jde vrátit vpohodě - to vím (pokud to bude v orig. obalu a bez známek poškození) tak je to bez sankcí.
Hlavně mi jde ale o ten OS - vadného pixelu jsem si všiml až po instalaci a zadání serial key, ale někde jsem četl, že se to automaticky aktivuje až po 72 hodinách (nevím co je na tom pravdy). Při aktivaci to snad nějak pracuje s HW "otiskem" systému (ale jak to ve skutečnosti funguje opravdu nevím). Jde mi jen o to, abych po zformátování disku, vrácení PC a koupení nového ty windowsy znova nainstoval...
Hlavně mi jde ale o ten OS - vadného pixelu jsem si všiml až po instalaci a zadání serial key, ale někde jsem četl, že se to automaticky aktivuje až po 72 hodinách (nevím co je na tom pravdy). Při aktivaci to snad nějak pracuje s HW "otiskem" systému (ale jak to ve skutečnosti funguje opravdu nevím). Jde mi jen o to, abych po zformátování disku, vrácení PC a koupení nového ty windowsy znova nainstoval...
Intel Core i5-3350P 3,1GHz + Gelid Solution Tranquillo rev. 2, Radeon HD7870 2GB DDR5 OC, ASUS P8H77-V, 2*4GB Kingston HyperX DDR3, OCZ ZS Series 550W, CoolerMaster Elite 430, Windows 7 Professional 64bit
Proč jsi je hned aktivoval? Od toho je tam těch 30 dní na aktivaci. Myslím že ty widle už na jiném laptopu neaktivuješ ale je to jen domněnka. 

Ty windows samozrejme v pohode aktivujes na jinem HW... Nesmis je pouzivat na vice zarizeni naraz. Pokud by Ti to nechtelo projit autimaticky, tak to aktivuj pi telefonu.
Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk 2
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Ano windows půjde aktivovat na jiném HW,takže klidně laptop můžeš vrátit.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”