Levný mobil.Hledám co nejlevnejsi mobil s androidem. A už jsem byl rozhodnut pro Aligátor 4000.Bohužel, je bez navigace.Pak jsem narazil na novinku https://m.mall.cz/mobilni-telefony-os/g ... parameters Podstatně modernější.Asi s nim ještě nikdo nemá skušenosti.Ale s vyrobcem určitě nějaké jsou.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Říj 2013 13:40) ---
Prosím má někdo skušenostis tablety a mobily GoClever.
Mobil do 2000 kaček
Mobil do 2000 kaček
Jsem flegmatik no a co?
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Mobil do 2000 kaček
Počítej s tím, že to bude jedna velká zasekávačka. Android za 2 litry - to je šílenost a divím se, že někdo něco takového vůbec vypustí ven. O tom GoCleveru jsem si něco zjišťoval, je to velmi starý HW, řekl bych tak 3 roky zpět. Výbavou je to velmi podprůměrné. Navíc to bude pouze rebrandovaný číňan. Očekávej reklamace, protože GoClever je pověstný tím, jak šmejdské dělá tablety..
Pokud chceš něco značkového v této ceně, tak osobní zkušenost mám s Galaxy Pocketem, který jsem i flashoval, aby byl použitelnější. Pokud budeš mít zájem, pošlu ti link na vlákno, kde je postup přehrátí ROMky..sepisoval jsem jej
Pokud chceš něco značkového v této ceně, tak osobní zkušenost mám s Galaxy Pocketem, který jsem i flashoval, aby byl použitelnější. Pokud budeš mít zájem, pošlu ti link na vlákno, kde je postup přehrátí ROMky..sepisoval jsem jej

Mám http://mobilni-telefony.heureka.cz/zte-kis-lite/ a je celkem dobrý, za tu cenu. Jenom má malou vnitřní pamět, pro uživatele asi jen 150MB. Takže pár updatů od google a je plno. Naštěstí jdou aplikace přesouvat na SD kartu. Nevím jestli jsem chytl nějaký zázračný kus, ale GPS se fixne v budovách (bez wifi a agps)do 30s, což je opravdu super. Zahraješ si i nenáročné 3D hry, Minecraft Pocket Edition se vůbec neseká. Pocket bych nebral kvůli malému displayi, na tom 2,8 displayi si ani nemůžu představit, jak půjdou psát smsky.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jop..klidně i ten, velký rozdíly tam nebudou.. 

Ono ten Pocket bude mít asi lepší podporu a má větší vnitřní paměť, každý má něco
V této cenovce si moc nevybereš :-/

Procesor http://www.androidmarket.cz/novinky/arm ... hitekturu/ cortex-7 se mne nezdá jako tři roky Stáry HW.Graficky chip.Mali 400MP používá i Samsung Galaxi S2 .S tím,že to je děláno v Čině asi nic nenadělám.Pravděpodobně to stejně risknu a vemu ho.A chipset je zde http://m.cnews.cz/mediatek-predstavil-m ... ra-energie a také to není tři roky.
Jsem flegmatik no a co?
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jenže těch Mali je několik. U SoC s Rockchipem se dává dokonce 4-jádrové Mali, protože i grafický čip má jádra. Myslím si, že u toho GoClevera to bude ten nejzákladnější model Mali s jedním jádrem. Navíc mi to nesedí, protože při vygooglení typu CPU tam zmiňují GPU PowerVR, tak nevím. No hele, kup to a když to bude šmejd, máš 14-denní lhůtu na vrácení peněz..jen dávej při rozbalování bacha a nic neroztrhej..i fólie nech co nejdéle, abys to mohl kdyžtak vrátit...pak se poděl se zkušenostmi..nemysli si, sám jsem zvědav 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PC na grafický dizajn, cena do 50 000 Kč (2000 eur)
od cobr4in » 12 črc 2024 18:30 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 9
- 3377
-
od cobr4in
Zobrazit poslední příspěvek
15 črc 2024 20:33
-
-
- 1
- 2528
-
od petr22
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4166
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2003
-