Dobrý den. Prosím, nemáte někdo z vás zkušenosti s řešením problému, kdy bezdrátová klávesnice a myš (Genius SlimStar 8000 USB) najednou přestanou odpovídat (nefungujou)? Pomůže až vyndání a znovu zasunutí usb konektoru, ale za chvíli se to opakuje. Zkouším samozřejmě jiné baterky (úroveň nabití nemám ověřenou), ale na slabé baterie asi tahle závada neukazuje... Nějaký konflikt usb?
Nevím ani, jak vlastně problém diagnostiokovat. Když nastane chyba (myš a klávesnice zamrzne), nikam se ve windows nedostanu. A když všechno funguje, tak asi žádný problém (když bych chtěl hledat v řadičích usb atd.) neobjevím. Stejně tak, když bych připojil zadrátovanou myš a klávesnici. Tak nevím, co s tím...
Ještě doplním, že set je 11 měsíců starý, na jiném PC fungoval bez problémů a teď na tomhlé mém PC (windows XP) na něm jedu bez problémů už asi měsíc.
A ještě jedno doplnění:
- Ve správci zařízení vidím, že Myš jede na "Myš standardu HID" a klávesnice na "zařízení klávesnice HID", což jinými slovy asi znamená, že to běží pod standardními ovladači Microsoft... fakt jsem to před měsícem neřešil, žádné speciální ovladače Genius jsem neinstaloval, připojil jsem a jelo to měsíc bez problémů... Může to být ovladači a měl bych je upgradovat na genius slimstar (jestli tedy takové jsou)?
Děkuji moc (!) pokud někdo ví P.
bezdrátová klávesnice a myš Genius přestává odpovídat
Re: bezdrátová klávesnice a myš Genius přestává odpovídat
Měl jsem to samé ale z myši, na počítači to vypadavalo ale na notebooku to běželo vpohodě :) Nevyřešil jsem to ale myslím si že to bylo počítačem :) Takže si říkám že by to mohlo bejt i zde :)
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2024
-
od Kminek