Takže už pár mesiacov čo zaviedli reklamy mi youtube veľmi seká a chcel by som sa opýtať na radu čo robiť? Podarilo sa mi mierne zrýchlenie tým že som
Vypol Hardwarovú akceleráciu. No videá vo vyššom rozlíšení ako 360p veľmi sekájú a i najnovšie videá veľmi sekajú,kdežto na kamarátovom pc idú v pohode i vo vysokom HD rozlíšení.
Youtube mi strašne seká
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Youtube mi strašne seká
Třeba se Ti YT seká díky slabému výkonu, nebo to můžou být taky teploty...
Jestli nechceš reklamy, tak doporučuji Adblock
Jestli nechceš reklamy, tak doporučuji Adblock
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- janekdeeste
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš Google Chrome prohlížeč, zkus vypnout jeden plugin, který patří k Adobe Flash Player. Zadej do prohlížeče chrome://plugins/ - vpravo nahoře rozklikni podrobnosti - pokud tam najdeš někde Shockwave flash 11.3 r31, tak ho deaktivuj. Ten způsobuje sekání HD videa na youtube.
MB: ASUS TUF GAMING B550-PLUS - AMD B550 CPU: AMD Ryzen 5 5600 CPU FAN: Default RAM: Kingston Fury Renegade Black 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL16 SSD: Kingston SSD KC3000, M.2 - 1TB HDD: Seagate Barracuda 1TB CASE: Endorfy Signum 300 Air, TG, černá ZDROJ: Seasonic Focus (GX-550) - 550W GPU: ASUS AMD Radeon™ DUAL-RX6650XT-O8G, 8GB GDDR6
Mám Mozillu Firefox
zkus vyčistit pc
PS.:kolik máš gb ramku ?
PS.:kolik máš gb ramku ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-