Dobrý den, mám na PC Windows XP a pár otázek..
1) Chtěl by jsem si jsem dát Windows 7, utáhne mi to tahle sestava?
Intel Pentium M processor 2.13GHz, 1,0GB Ram, Mobile Intel 915GM/GMS, 910GML Express Chipset Family
2) Jak mám nainstalovat Windows 7?
Zde jsem našel návod, ale je celý? http://uniplex.cz/fantomasmag/clanky/wi ... rokem.aspx
3)Nemělo by se ještě něco udělat v Biosu? :)
Nemám nastavit něco v BIOS? V XP se to udělat musí.. :) http://pc.poradna.net/a/view/403824-ins ... -za-krokem
4)Dá se nainstalovat Windows 7 z "DVD"?
Nebo jenom z CD?
5)Když budu přeinstalovávat windows, jak smažu celou pamět? :)
Chci smazat pamět, nech mám víc volného místa a nech nejsou problémy, nebo se smaže sama?
Přeinstalace windows. Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Přeinstalace windows.
1) Nemá to smysl
2) Asi ano
3) Boot z DVD mechaniky
4) By mě zajímalo, jak chceš narvat instalačku WIN7 na CD...
5) Musíš to při instalaci naformátovat
2) Asi ano
3) Boot z DVD mechaniky
4) By mě zajímalo, jak chceš narvat instalačku WIN7 na CD...
5) Musíš to při instalaci naformátovat
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Děkuji za rychlou a skvělou odpověď. :)
1) Když si nemám dávat windows 7, tak který windows? :) XP bude končit. :)
5) Při instalaci windows tuším, ale kde najdu to formátování? :) (Celkem blbé otázky, ale budu to dělat poprvní a nějak se to naučit musím. :))
1) Když si nemám dávat windows 7, tak který windows? :) XP bude končit. :)
5) Při instalaci windows tuším, ale kde najdu to formátování? :) (Celkem blbé otázky, ale budu to dělat poprvní a nějak se to naučit musím. :))
Zadne XP koncit nebudou, nech je tam. Predpokladam ze antivir a firewall tam mas.
XP bude končit podpora, ale OS můžeš neomezeně používat dále - dodnes se používá i Win95, 98 apod.
Na Tvé "železo" skutečně nemá W7 moc smysl, mezi XP a W7 jsou jen Visty, a to už vůbec nemá smysl. Takže nějaký Linux?
Na Tvé "železo" skutečně nemá W7 moc smysl, mezi XP a W7 jsou jen Visty, a to už vůbec nemá smysl. Takže nějaký Linux?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
U XP tu možnost formátování uvidíš v průběhu instalace.
U W7 musíš na začátku vybrat Vlastní/Upřesnit a tam je to také.
U W7 musíš na začátku vybrat Vlastní/Upřesnit a tam je to také.
Když skončí podpora, oč se bude jednat? :) (Přestanou aktulizace? :) )
Proč, bych si tam neměl dávat tu Vistu jak píšu wattmetr? :)
Proč, bych si tam neměl dávat tu Vistu jak píšu wattmetr? :)
Ano, skončí aktualizace a OS může být časem zranitelnější. Ale bude fungovat jinak dál. Tu zranitelnost z95% by měl ošetřit Antivir.
Ad Visty: Vista je nepovedený systém, který může být i náročnější na HW, než W7. Jsou to trochu zkušební W7, které se moc nepovedly. Mohu potvrdit z vlastní zkušenosti, na jednom PC je úspěšně provozuji, pokud se s některými jejich chybami smířím.
Ad Visty: Vista je nepovedený systém, který může být i náročnější na HW, než W7. Jsou to trochu zkušební W7, které se moc nepovedly. Mohu potvrdit z vlastní zkušenosti, na jednom PC je úspěšně provozuji, pokud se s některými jejich chybami smířím.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Skonci aktualizace, nic jineho se nestane.
Ten pocitac ma pouze 1 GB RAM, pouzivat cokoliv jineho nez XP je masochismus.
Ten pocitac ma pouze 1 GB RAM, pouzivat cokoliv jineho nez XP je masochismus.
Dobře děkuji, nechám zde XP. :)
Nebudu zakládat nové téma, tak se optám tady.
Mám další notebook (už výkoný), kde potřebuji přeinstalovat windows, jak mám nastavit instalaci z usb flash disku? :) (Návod by se hodil, nic takového kvalitního, jsem nenašel) Děkuji.
Nebudu zakládat nové téma, tak se optám tady.
Mám další notebook (už výkoný), kde potřebuji přeinstalovat windows, jak mám nastavit instalaci z usb flash disku? :) (Návod by se hodil, nic takového kvalitního, jsem nenašel) Děkuji.
iso hodis pres iso2disc na flashku
Nešlo by to více rozepsat? :)
Začatečník, tohle nepochopí.. :)
iso2disc je program?
Začatečník, tohle nepochopí.. :)
iso2disc je program?

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení