Myš - kolečko - divnej scroll Vyřešeno
Myš - kolečko - divnej scroll Vyřešeno
Zdravim posledni dobou me trapi divnej scroll kolecka na mysi kdyz scrolluju dolu nebo nahoru tak se mi stranka hejbe zbrkle nahoru a dolu. Software bude ok. Kolecko je mechanicky provedeno. Mel jsem ji rozdelanou a prach ci jinej bordel tam nebyl. V jinem pc tez nefunguje. Jinak je to mys A4 TECH X750 GF. snad mi poradite diky. Spis to vidim ze je v ....
:)) a nebo v nejkrajnejsim pripade soft ale pochybuji.

-
- Pohlaví:
Re: Myš - kolečko - divnej scroll
Jediné co můžeš udělat je vyčistit a má-li ovladač, přeinstalovat. Ještě se můžeš podívat do nastavení myši.
Ale pokud nejde v jiném PC je asi v háji.
Ale pokud nejde v jiném PC je asi v háji.
Nebylo, co čistit. Ovladač zkusím najít přímo pro ní. A kdyžtak nová. :))
-
- Pohlaví:
Ona u toho kolečka bude nějaký hřidýlka a je-li plastová, nemusela by být kulatá a způsobovala by to trhání. ??
Mám ji taky nebo hodně podobnou, ale softem by to nemělo být, nejspíš je v háji .....
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Já mám myši dvě a používám tu, u které to kolečko dělá to samé co u tebe.
Prostě jsem se odvykla kolečko používat. A u tebe pokud ani vyčištění nepomohlo a na jiném pc taky nefunguje tak se taky přikláním k tomu, že chyba je v myšce.
Prostě jsem se odvykla kolečko používat. A u tebe pokud ani vyčištění nepomohlo a na jiném pc taky nefunguje tak se taky přikláním k tomu, že chyba je v myšce.
Twenty-two points, plus triple-word-score, plus fifty points for using all my letters. Game's over. I'm outta here.
if deers are stupid and afraid of everything then im a deer
if deers are stupid and afraid of everything then im a deer
je tam takovej stozarek s koleckem malym a do toho malyho kolecka vede ze prostred normal kolecka tycka a jakoby teda tim velkym koleckem pohanim to maly. Asi nemam sanci sehnat nahradni dil nebo tak neco takze asi koupit novou mys ne? :)Blue Spirit píše:Ona u toho kolečka bude nějaký hřidýlka a je-li plastová, nemusela by být kulatá a způsobovala by to trhání. ??
-
- Pohlaví:
Asi ano. No to byl jenom nápad, zda něco není fyzicky opotřebené.
tak asi nic ale diky :))
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prostříkni snímač kolečka kontoxem, to pomůže.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Problémy s hardwarem”