Dobrý den,
už hodně dlouho dobu mám problém s procesorem (aspoň si myslím že je to ním). Těžko se tento problém popisuje, ale popíšu to asi takto. Vše jede v pohodě do doby než počítač dostane freez, vždy při připojování na nějaký server v jakékoliv hře (hlavně CS:GO a Infestation: Survivor stories). To seknutí je někdy krátké a někdy dlouhé (3-8 sec) a vždy při tom bzučí divný zvuk. Po tomto freezu mi ve hře spadne FPS a každý menší proces vyhodí procesor k velkému zatížení blížící se 100%. A když chci zapnout nějako hru (ne každá) tak se mi jakoby vypne obrazovka a nejde zapnout, prostě jen bliké modrá dioda jakoby byla obrazovka ve spánku a nešla probrat. A tohle mi udělá i při vypnutí PC takže musím po tomhle vždy restart. Po restartu jede vše jak má, ale tohle nevidím jako řešení. Dávám sem screen z programu Procces Exlporer kdy je to ukázané předtím a po tom, ale to nevím jestli nějak pomůže.
AMD Athlon X3 425 2,7GHz
6GB ram
nVidia Geforce GTX 460
Windows 7 Ultimate 64bit
před
po
Zvláštní zatížení cpu
Re: Zvláštní zatížení cpu
založ nové téma v sekci HiJackThis a dej tam log
návod jak na to najdeš tady http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=70&t=5119&p=24386#p24386
návod jak na to najdeš tady http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=70&t=5119&p=24386#p24386
Re: Zvláštní zatížení cpu
To není na HJT, to je na testy. Stáhni HWMonitor a dej sem screen pokud možno po cca 10ti minutách v zátěži. Stáhni CrystalDiskInfo a pomocí Úpravy - Kopírovat sem vlož screen z něj. Udělej test pamětí (vždy jen jednoho modulu) nejlépe pomocí programu Memtest nebo Goldmemory z bootovacího CD. Test paměti nech proběhnout alespoň třikrát, nesmí se objevit chyba, jinak paměť vyměnit. Pokud nic nenajdeme, pak se možná můžeme začít bavit o HJT - tedy pokud ho nechceš preventivně 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2315
-
od FELINY
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 17:18