Dobrý večer
Mám ntb acer aspire 5742z , koupený od znameho před cca deseti dny. ntb plně funkční evereset hlasil krasne hodnoty. licenční štítek je na win 7 home OEA, ovšem v ntb byli nahrané windows 7 ultimate které hlasily že mam nelegalní verzi windows. zobrazovalo se jednou denně upozornění potom několikrát denně a potom každé dvě hodiny..večer jsem koukal na film a vypnul normálně potom počítač..odpoledne jsem ho zapl naskočila obrazovka acer a potom jen kurzor a černo..po deseti minutách naskočila oprava windows ale ta nic nedělá ..vždy jen uvítací obrazovka a potom kurzor a černo, jinak bios mechanika vše se zdá funkční..myslíte že je to prostě neleg. widlema? předem díky za odpověd.
nefunkční OS na acer aspire
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nefunkční OS na acer aspire
Může být.
Sežeň si instalační DVD Windows 7 Home Premium OEM a z něj nainstaluj systém. Pouze jej aktivuj po telefonu, po Internetu to neprojde.
Sežeň si instalační DVD Windows 7 Home Premium OEM a z něj nainstaluj systém. Pouze jej aktivuj po telefonu, po Internetu to neprojde.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
to uplně nejde..když dám do mechaniky dvd s OS naběhne mě klasická instalace. zvolím jazyk a cz klavesnici a kliknu na instalovat a objeví se "spouštění instalačního programu a kurzor spouští animaci že načítá..ale nic to nedělá.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Tak pak varianta, co radil ITCrowd,
"ITCrowd píše:Vem to a hoď to známému na hlavu
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Dobře tak tohle mě vážně moc nepomůže, u instalace win 7 to trvá asi hodinu a půl po hodině a půl mě konečne vyběhla tabulka kam chci instalovat a hlásí mě to oba oddíly disku jako prázdné..a stále načítá...není možné že je problém v disku? respektive vyplatí se mě dávat to do servisu? třeba jen na analyzu?
Vyndej disk, pripoj ho do jineho pocitace a podivej se pres Crystal Disk Info jestli je v poradku nebo ne.
Ty hlasky jsou nelegalnima Windowsama, to vypinani je hw problem - disk nebo zakladni deska.
Rekl bych ze znamy to moc dobre vedel a potreboval to rychle nekomu prodat.
Ty hlasky jsou nelegalnima Windowsama, to vypinani je hw problem - disk nebo zakladni deska.
Rekl bych ze znamy to moc dobre vedel a potreboval to rychle nekomu prodat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1904
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 22:32