Externí HDD vs. DVD přehrávač
Externí HDD vs. DVD přehrávač
Zdravím, mám problém s HDD ext. 2,5"" Verbatim Store ´n´ Go 750GB USB 3.0 a DVD přehrávačem LG DVX582H. Po připojení se začne HDD sice zapne a začne načítat, po chvilce však načítání ustane a do DVDčka se nepřipojí. Myslel jsem si, že to bude tím, že přehrávač HDD postě "neutáhne", pak jsem ale zkusil připojit mp3 přehrávač a flashku a výsledek byl stejný, ani jedno se nenačetlo. Je ten DVD přehrávač prostě nějak poškozený, nebo může být i jiné vysvětlení? Díky za odpovědi
Re: Externí HDD vs. DVD přehrávač
U HDD bych hádal, že je naformátovaný jako NTFS, ale přehrávač chce FAT32. Není to proto?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
To nebude tím, mptrojky a flashky jsou ve FAT32
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tady jsou nějaký komentáře k tvýmu přehrávači. Co jsem tak "vycuc", tak DVD oficiálně nepodporuje externí HDD, jen flash disky. Maximální počet souborů na flashce je 600. Co tam ale ty chlápci píšou, tak 160 GB disk jim to vzalo.
Jinak jsi si jistej že se nepřipojí? Třeba naše DVD se načítá a pak hodí jenom malou výzvu do rohu obrazovky, ať zmáčkneš určitý tlačítko. Má aspoň jedna z těch flashek nějakou LEDku, která by blikala? A zkoušel jsi to připojovat bez DVD v mechanice?
http://www.mall.cz/stolni-dvd-prehravac ... h:comments
Jinak jsi si jistej že se nepřipojí? Třeba naše DVD se načítá a pak hodí jenom malou výzvu do rohu obrazovky, ať zmáčkneš určitý tlačítko. Má aspoň jedna z těch flashek nějakou LEDku, která by blikala? A zkoušel jsi to připojovat bez DVD v mechanice?
http://www.mall.cz/stolni-dvd-prehravac ... h:comments
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Darth Vader: díky za postřeh, je to skutečně tak, té výzvy jsem si nevšiml. HDD mi naběhne, ukáží se mi tam i soubroy (zkoušel jsem avi a mp3), stisknu přehrát, soubor začne nabíhat a když už se má začít přehrávat, tak mi opět vyskočí menu nabídka a nic se nepřehraje
. Když ale zkusím něco přehrát přes mptrojku tak to funguje, takže problém bude v tom hadru...dá se stím něco dělat?

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 5035
-
od standacich
Zobrazit poslední příspěvek
18 úno 2025 20:29
-
- 3
- 3196
-
od kecalek
18 lis 2024 12:22
-
- 3
- 2306
-
od shockwave
01 zář 2024 09:51
-
- 6
- 3396
-
od JHH1977
02 bře 2025 19:45
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3331
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”