hp probook nerosvieti display

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Jendry
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

hp probook nerosvieti display

Příspěvekod Jendry » 29 pro 2013 17:10

Zdravim, mam problem s notebookom ide o hp probook 4510s po zapnuti pc normalne pracuje, zapne sa bez problemov az na to ze sa nerosvieti display, teda mozem vidiet velmi matne obrysy napr. pri zadavani hesla, starte antiviru, ale naozaj len velmi matne a v totalnej tme... ked pripojim externy display vsetko ide ako ma ... neviete niekto poradit?? na notebooku som uz display raz vymenil kedze som ho priatelke rozslapal a potom siel dalej bez problemov potom zacal strajkovat sem tam pri starte bolo treba par krat zavriet a otvorit kryt a nabehol ... naposledy sa ale uz nerozbehol :mad: este by som dodal ze som skusal cele napajanie vymenit (screen kabel) ale nepomohlo ....

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Re: hp probook nerosvieti display

Příspěvekod El Diablo » 31 pro 2013 11:48

Nejspíš zlomený kabel napájení LED.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 31 pro 2013 12:00

Z Tvého popisu netuším, co jsi zkusil vyměnit, ale nejspíš - v souladu s radou El Diabla - budeš muset vyměnit kabel(y) od základní desky do displeje.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 31 pro 2013 12:08

Ja bych jako prvni skusil tohle:

Pokud neni nainstalovano, tak nainstalovat HP Quick Launch Buttons (stahne se na webu HP).

Odpojit napajeni a skusit co dela FN+F7 a FN+F8.

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 31 pro 2013 12:12

Jendry píše:pri starte bolo treba par krat zavriet a otvorit kryt a nabehol ...

To ukazuje na HW závadu, kterou softwarově neopravíš!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 31 pro 2013 12:17

Divil by ses co vsechno konkretne u HP notebooku muze byt softwarova zavada.......

Je spousta veci co jde skusit driv, nez se notebook rozebere. I kdyz nekdo muze zacit tim, ze ho rozebere, nekolik hodin zkouma, pak zase slozi. Je pomerne zvlastni, ze by odeslo napajeni podsviceni, ktere je pripojene pouze do ridici desky displeje.

Jendry
nováček
Stav:

Příspěvekod Jendry » 01 led 2014 13:49

no menil som prave to napajanie display-a na maticnu dosku (je tam rovno napajanie aj kamery).... hlavne co by som chcel vediet ... ci molol odist len display a teda len led pasiky ... alebo to bude skor maticna? mam moznost zohnat display novy, len nerad by som ho kupil a zistil ze problem je niekde inde

--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Led 2014 13:52) ---

quick lunch je nainstalovany... skusim este preinstalovat alebo nieco

Zpět na “Problémy s hardwarem”