Zdravím,
mám tento AP: http://www.ipmedia.cz/?cls=stoitem&stiid=260 a nedaří mi se mi do něj dostat a provést nastavení tak, aby nám doma fungovala wifi síť (v AP je wifi vypnutá). Resetoval jsem AP dle manuálu, protože jsem si nepamatoval přístupové údaje. Teď znám sice heslo, ale nevím, kde mám najít uživatelské jméno. Manuál jsem prošel několikrát a na nic nenarazil. Je dost možné, že jsem i něco přehlédnul. Nevíte někdo, zda existuje jiný způsob, jak zjistit přístupové údaje k AP?
Zde manuál: http://www.ipmedia.cz/img.asp?attid=923
Byl bych komukoliv moc vděčný za jakoukoliv radu. 2 dny brouzdám po netu, hledám řešení a pořád nic. Předem děkuji za odpověď.
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Led 2014 18:57) ---
problém nakonec vyřešen a dostal jsem se do AP? dokonce se mi podařilo nastavit i wifi, kterou chytá ntb, ale k dispozici není připojení k internetu a za boha nevím co s tím. Musím někde nastavit IP či něco podobného?
Zapojení mám momentálně provedené takto: Internet vede do černé krabičky (nevím jak se ji správně říká), z ní LAN kábl do AP. Z AP do PC, kde internet funguje, ale přes wifi se již nešíří... nevíte co s tím??
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Led 2014 18:57) ---
up
Problém s přístupem do AP
-
- Pohlaví:
Re: Problém s přístupem do AP
Přepokládám, že zařízení běží skutečně v režimu AP. Dále musíš nastavit, zda AP bude mít statickou IP, nebo zda si pževezme nastavení, které mu přes DHCP předá router. A pokud bude mít statickou IP, pak musíš vyplnit správné DNS. Nic jiného by v tom být nemělo. Jo a pokud na tomhle může běžet DHCP, je třeba jej vypnout.
Re: Problém s přístupem do AP
automatické nastavení DHCP nejde. Vždy, když ho v ap nastavím na automatiku, tak se zasekne a celé ap musím resetovat. Musím to udělat tedy přes statickou IP. A kam mám vyplnit DNS? V AP nastavení nebo v ntb nebo PC? Nějaký DNS jsem získal z příkazového řádku, ale nevím, zda je správný.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4327
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06