Doporučení multifunkční inkoustové tiskárny

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

smiesek
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Doporučení multifunkční inkoustové tiskárny

Příspěvekod smiesek » 02 led 2014 16:07

Zdravím, ráda bych po roční odmlce ráda otevřela téma pro doporučení při výběru multifunkční tiskárny - tisk/kopírování/scanování, jde mi především o správnou a ne zbytečnou investici.

Bude sloužit pro domácí využití, především nejvíce pro scanování, menší využití pro černobílý tisk a příležitostný barevný tisk.
Její funkce aby bylo možné tisknout/scanovat pomocí Wifi - nebylo nutné propojení NTB a tiskárny kabelem, možnost kopírovat bez nutnosti zapnutého NTB, možnost plnit černou "Cartridge" popř. barevnou i když tu nepředpokládám že budu často využívat, tak aby nebyly ze strany výrobce zablokovány, event. jednou za čas koupě nové cartridge nebyla drahá než samotná tiskárna.

Špatné zkušenosti mám se značkou HP, ráda bych se jim proto vyhnula.

Poprosím o doporučení jak typu tak s přiměřenou cenou na výše uvedené využití. Nejsem odborník na tyto zařízení a pokud bych se zeptala osobně v kamenných prodejnách, jakož to bývá, prodávají je od toho, aby prodal - nikoliv naslouchat požadavkům zákazníka.

Děkuji za doporučení.

Reklama
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Re: Doporučení multifunkční inkoustové tiskárny

Příspěvekod wattmetr » 02 led 2014 16:17

Asi se mnou nebudeš souhlasit, ale podle Tvých požadavků si kup barevnou laserovou multifunkci, bohužel pro Tebe nejlépe HP LaserJet Pro 100 a budeš mít pokoj. Inkoustovka Ti bude, podle Tvých požadavků, docela zasychat a barevnou cartridge nevyužiješ a vyhodíš jí půlku, a černobílá Ti vytiskne "pár" stránek a budeš ji měnit.
Toner v laserovce má v podstatě neomezenou životnost (dokud se nevypotřebuje), dle mých zkušeností při domácím použití vydrží klidně 2-3 roky. Za tu dobu v inkoustovce vyměníš tolik cartridgí, že tu cenu laserovky přelezeš!!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

smiesek
nováček
Stav:
Kontakt:

Re: Doporučení multifunkční inkoustové tiskárny

Příspěvekod smiesek » 03 led 2014 08:23

Děkuji za reakci, vyhledala jsem tedy nějaké informaci o laserových multifunkčních tiskárnách, standardně se uvádí, že jsou větší rozměrově než inkoustové, nenajdu tedy nějakou menší - takhle mi příjdou pomalu rozměrové jak "nepřenosné".

Za jakou cenu je ideální si pro takové využití koupit multifunkci?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”