Nejde se přihlásit do League of Legends
Nejde se přihlásit do League of Legends
Cste, nejde se mi lognout do lolka. Mam uz tri ucty a u kazdeho mi pise ze selhala kombinace jména a hesla. Má někdo s tímhle nějaké zkušenosti, popř. jak jste se z toho dostali?
Re: League of Legends
Napiš dobře jméno i heslo.Popřípadně reinstalace nebo napiš na LOL podporu.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Máš vybraný správný region?
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Jj region mam dobry mam EU West reinstalace nepomohla a na podpoře mi píšou to samé co tady:/
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Tak a co zkusit poslat si heslo/jméno na email? 

Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
HJT návod
To už jsem zkousel, na kazdem z tech tri uctu a vzdycky jsem si ho zmenil ale pak to zase neslo:/
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Led 2014 17:20) ---
Hej zkusím nový účet a mě se to ptá nějaký referred by a Frined, please Enter Summoner's name co to jako je??
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Led 2014 17:20) ---
Hej zkusím nový účet a mě se to ptá nějaký referred by a Frined, please Enter Summoner's name co to jako je??
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4852
-
od 4Lift
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 21:09