Nevím jestli to je správně a Brouzdal jsem dobou jen by mě zajímalo jaké hry si představíte pod pojmem strategie vynechme moba.
Napište co nejvíc i starší klidně nejde o doporučení her proto prosím citujte at se tu nějaká hra neoběví 2x
Tak klasika dune 2, dune 2000 v dnešní době to ti mladí neznaj.
Warcraft od 1. do 3. dílu. Pak tu máme pána prstenů bitva o středozem.
World in conflict rome total war 2. Age of empires, age of mythology, rise of nations, armies of exigo, comand and conquer generals.
NA víc už si asi nevzpomenu.
Pojem strategie od počátků věků
Re: Pojem strategie od počátků věků
Ja si pod pojmem strategie predstavuji hry, ktere funguji na principu znamem pred vynalezem strategickych her v realnem case - tedy na tahy, kde skutecne zalezelo na nejake strategii - History Line 1914-1918, Battle Isle, Civilizace, Centurion, Railroad Tycoon. Samozrejmne do strategickych her patri sachy, dama a podobne.
Pokud jde pouze o strategie v realnem case, tak samozrejmne Duna 2, Warcraft, Starcraft, Original War atd.
Pokud jde pouze o strategie v realnem case, tak samozrejmne Duna 2, Warcraft, Starcraft, Original War atd.
Není nejstarší ale podle mě nejtěžší KKnD
pak ještě "Z"
pak ještě "Z"
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Málem jsem zapoměl série heroes of might and magic. Jde o všechyn typy strategií ano pravda šachy existavali už dávno před dnešními hry dalo by se říci že to je předchůdce všech tahových strategií 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11213
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41