Dobrý den, budu si pořizovat konzoly PS3. Bohužel na to nemám televizi, mám pouze starou 10let Samsung s 52cm úhlopříčkou. Doopravdy tu tlustou a ještě přes rezavý starý scart. No a proto si chci koupit ještě monitor. Byl jsem u kamaráda a měl 40" televizi, na které jeho PS3 hry vypadaly opravdu výjimečně. No, ale nemám bohužel dostatek financí, už jen ta konzole stojí 7000 a nějaké ty hry, takže počítám 18 000 Kč.
A nějaký monitor. Televizi bych nekupoval, jen monitor.
Ale je mi doopravdy líto, že nemohu mít tak velkou televizi, no jsem ochoten dát maximálně 4500 Kč.
V monitorech se nevyznám, skoro ani v HW, proto bych rád od Vás radu ohledně monitoru.
Zkušenost mám s 22" monitorem a zdá se mi až moc malý oproti té televizi. Nejlépe tedy 24" až 27", ale co největší to půjde do té ceny. Jak je velký 24" odhaduju tak na 64 cm a jak jsem to tak měřil na papíru, furt je mi to malé, ale nevadí, když se vejdeme do 4000 Kč budu rád :))
Nevím jak je velké 27", já bych ani velikost neřešil, ale řeším to kvůli tomu, že budu ležet na gauči a ten je od stolu daleko, no tak abych na to viděl a nebylo to malé. Přemýšlel jsem, že bych přestavil pokoj, tím že bych dal gauč ke stolu a ostatní skříně bych narval jinam. Ale nevím, pak mě napadla možnost, že bych si monitor pověsil na zeď přes nějaké VESA, ale zase nevím kam a jak to bude z postele či gauče. No a proto chci největší co jde.
Nemám představivost jak to bude velké, doporučíte, který stačí? Zda 24" či 27"? Jen mi doporučte.
Hlavně ať má REPRODUKTORY (nebo připojení na reproduktory), PŘIPOJENÍ PRO SLUCHÁTKA, HDMI nebo PŘIPOJENÍ NA PS3, ABYCH TO MOHL PŘIPOJIT, NEVÍM ZDA TO FUNGUJE PŘES HDMI ČI JINÝ KABEL.
Díky
PS3 monitor - prosím rychlou odpověď Vyřešeno
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PS3 monitor - prosím rychlou odpověď
Za 4.999 byla ve vyprodeji EW 32"FHD LED TV...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Za 4 500 Kč jen 24", ale i tak to bude šedý průměr.
-
- Pohlaví:
Tak jsem to vyřešil takto... http://www.czc.cz/hyundai-dlh-32195-mp4 ... 56/produkt
Jde tato TV z hlediska velikosti... nakonec jsem zvýšil cenu na 5600 Kč. Musím se vejít do limitu 21 000 Kč s konzolí a TV.
Postel budu mít nakonec hned u stolu, takže 32" je akorát :)) co myslíte? Je ta televize dobrá? Půjde to zapojit? Jako přes HDMI nebo nevím jak se to zapojuje.
Jde tato TV z hlediska velikosti... nakonec jsem zvýšil cenu na 5600 Kč. Musím se vejít do limitu 21 000 Kč s konzolí a TV.
Postel budu mít nakonec hned u stolu, takže 32" je akorát :)) co myslíte? Je ta televize dobrá? Půjde to zapojit? Jako přes HDMI nebo nevím jak se to zapojuje.
Ja osobně bych tu TV nebral, nemá full HD rozlišení tak ty hry určitě nebudou vypadat jako na té co měl tvůj kámoš 

-
- Pohlaví:
Aha
tak teda s Full-HD stojí až 7400 -_- no tak tedy ten 24". Budu přímo u stolu, takže problém nebude si myslím a 24" mi bude stačit. Takže tedy mi doporučte na czc.cz nebo alza.cz TV do tedy 4500 Kč, 24" nejméně, nejvíce 27". Díky moc

No myslím, že do limitu 21K by jsi mohl vzít klidně i větší TV
-
- Pohlaví:
No, on je to sice limit, ale vůbec by nevadilo kdyby to bylo levnější. Ale budiž, když budeš tak hodnej, nahoď mi tu sem nějakej odkaz na 2 TV. Tedy jednu do 4500 Kč a jednu do 5600 Kč.
Jen na czc.cz nebo alza.cz, jinde ne. Díky
Jen na czc.cz nebo alza.cz, jinde ne. Díky
No to můžu, ale jsem teď na mobilu tak se mi TV moc dobře nevybírá, ale mohl bych to tu dát pozdeji.
Jo a nemyslíš, že by TV vyšla levněji v nějake akci přímo v elektru (OKAY, DATART, ELEKTRO WORD), když už chceš ušetřit
Jo a nemyslíš, že by TV vyšla levněji v nějake akci přímo v elektru (OKAY, DATART, ELEKTRO WORD), když už chceš ušetřit

-
- Pohlaví:
No vyšlo no, ale já mám proto své důvody, tak jen v eshop... snad pochopíš. Ale doopravdy jen eshop. No, tak já si počkám, mě to nevadí... :)) díky moc
____
http://www.czc.cz/lg-32ln5400-led-telev ... 78/produkt
A co tato? Může poradit i někdo jiný, jen chci vědět, zda je ta televize dobrá a půjde to zapojit a už nebudu prudit :)
____
http://www.czc.cz/lg-32ln5400-led-telev ... 78/produkt
A co tato? Může poradit i někdo jiný, jen chci vědět, zda je ta televize dobrá a půjde to zapojit a už nebudu prudit :)
odkaz nefunguje 

CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
-
- Pohlaví:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11347
-
od JuRas