Zdravím,
nedávno jsem si stáhl hru na steamu na PC, ale nyní bych jí chtěl hrát na notebooku. Je nějaká možnost, abych se mohl případně někdy vrátit zpět na PC a hrát další hry ze steamu tam ? Taky jak hru co nejefektněji přemístit ?
Hry ze steamu z PC na PC Vyřešeno
Re: Hry ze steamu z PC na PC
Tak si jen stáhni Steam do notebooku a stáhni si tu hru. Nemusíš nic přemisťovat.
Steam už na notebooku mám, ale ona hra je placená, takže by mě zajímalo jestli to jde nějak propojit a to vše přes jeden účet.
A konkrétně jaká je to hra?
L4D2 mezi svátky byla jeden den zadarmo. Na steamu mám spoustu dalších her, ale ty chci nechat na PC.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Normálně když máš steam účet, tak ty hry, které tam máš, máš na všech pc, kde máš steam a na něm se přihlásíš svým acc. Akorát si musíš tu hru nainstalovat i na tom pc, kde jí původně nemáš ... nic složitého na tom není.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Tak tu hru musíš mít v knihovně na Steamu , jen si jí musíš stáhnout do noťasu.
Nemusíš nic přemisťovat. A ani znova stahovat.
Na svůj Steam účet se můžeš přihlásit všude, kde je Steam nainstalovaný, ale nemůžeš být přihlášen vícekrát ve stejný čas.
Hry ze svý knihovny taky můžeš hrát, kde chceš a můžeš si je i nakopírovat.
Na PC najdi složku Steam\SteamApps\common - zde jsou všechny hry. Ty můžeš zkopírovat do stejného adresáře v ntb.
Pak stačí na Steamu pouze kliknout na 'Hrát', Steam si herní soubory ověří a pak hru spustí bez stahování (kromě nových aktualizací).
Na svůj Steam účet se můžeš přihlásit všude, kde je Steam nainstalovaný, ale nemůžeš být přihlášen vícekrát ve stejný čas.
Hry ze svý knihovny taky můžeš hrát, kde chceš a můžeš si je i nakopírovat.
Na PC najdi složku Steam\SteamApps\common - zde jsou všechny hry. Ty můžeš zkopírovat do stejného adresáře v ntb.
Pak stačí na Steamu pouze kliknout na 'Hrát', Steam si herní soubory ověří a pak hru spustí bez stahování (kromě nových aktualizací).
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
steam už je dneska hodně vychytaná věc :)
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

Super, díky moc.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
označ za vyřešené :)
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru