mám cca 3-4 dni následný problém. Při startu/restartu pc mi po naběhnutí pracovní plochy systém Windows hlásí, že bylo nalezeno nové hardware - video VGA, zařízení ATI Pro a secondary, monitor...dále nabízí jejich vyhledání /z cd, internetu/. Tyto ovladače mám nainstalovány v pc od jeho koupě, a pravidelně aktualizovány. Přesto jsem je tedy odinstaloval, stáhl z ATI poslední verzi a nainstaloval. Vše proběhlo v pořádku, ovladače po restartu funkční. Hláška se neobjevila. Až do dalšího restartu/zapnutí pc. Celý na začátku uvedený proces se opakoval, opět nalezen nový hardware, opět nenalezeny drivery..přeinstalovával jsem už třikrát, výsledek stále stejný. Ze systému jsem vytáhl tuto chybovou hlášku:
Typ události: Chyba
Zdroj události: Service Control Manager
Kategorie události: Není k dispozici
ID události: 7026
Datum: 20.1.2014
Čas: 10:34:17
Uživatel: Není k dispozici
Počítač: pc
Popis:
Zavedení následujícího ovladače pro spouštění počítače nebo systému se nezdařilo:
SASDIFSV
Další informace získáte v Centru pro nápovědu a pomoc na http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Mám graf.kartu ATI Radeon 1950 PRO, ovladač 10.2 stažený včera ze stránek ATI přes amddriverdownloader.exe , takže by to mělo být správně. Systém mám XP.
Předem děkuji za Vaše rady.

P.S ještě jsem objevil stále se opakující s hlášení v "Prohlížeči událostí":
Typ události: Upozornění
Zdroj události: Userenv
Kategorie události: Není k dispozici
ID události: 1517
Datum: 20.1.2014
Čas: 10:41:53
Uživatel: NT AUTHORITY\SYSTEM
Počítač: OBYVAK
Popis:
Systém Windows uložil registr uživatele OBYVAK\DanRad, ale některá z aplikací nebo služeb během odhlášení registr nadále používala. Paměť používaná registrem uživatele nebyla uvolněna. Registr bude uvolněn, jakmile již nebude používán.