ČVUT - FIT - Hledám spolubydlící(ho)

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Scientific
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

ČVUT - FIT - Hledám spolubydlící(ho)

Příspěvekod Scientific » 25 led 2014 19:32

Ahoj, podaří-li se mi napsat maturita/přijímačky budu studovat na ČVUT studijní obor Informační technologie. Já a jeden kamarád, který bude studovat na ČVUT FSV, jestli to vyjde. Takže zatím jsme dva a pokoje jsou v různém počtu, pokud se nám oběma podaří dostat na své fakulty já FIT on FSV, potřebujeme někoho třetího na kolej. Je také možné, že jednoho z nás nevezmou a budeme potřebovat dva spolubydlící. Nebo když se ozve víc super lidí, klidně můžeme vzít nějakou buňku a vyjde nás ubytování zase o něco levněji. Raději tam budeme mít někoho, koho alespoň trochu přes internet poznáme, než aby jsme dostali nějakého mimoňě přiděleného.

Prosím ozvěte se pouze pokud máte alespoň předběžný zájem. Chcete-li studovat na FIT přímo obor jako já "Informační technologie" tím lépe. ;)

FAQ:
Jakou kolej?
Celkem k věci otázka, já jsem naschvál neuvedl kolej, pročež bychom se rádi na koleji domluvili s případným novým spolubydlícím. Je to taková otevřená otázka. Za nejlepší ale považujeme Strahov, Bubeneč a Sinkuleho. Kamarád který by měl jít na FSV má peněz dost, kvalita koleje se řídí spíš podle mě. Je to hodně otázka financí. Zatím to vypadá bledě. Podnikám a jelikož prázdniny jsou dlouhé, budu vydělávat jak to půjde a uvidí se v jaké budu situaci. Zatím tedy, abych se přiznal ještě nemám pořádně nastudované, jakým způsobem funguje žádost o ubytování na kolejích.
Naposledy upravil(a) Scientific dne 25 led 2014 21:28, celkem upraveno 2 x.

Reklama
beather
Herní spec. / Tvůrce článků
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Re: ČVUT - FIT - Hledám spolubidlící(ho)

Příspěvekod beather » 25 led 2014 20:18

jen tak orientačně.. na jakou kolej plánujete jít? školní nebo nějaké jiné školy?
Návod na HijackThisNávod na BSODZákladní diagnostika počítačePříspěvek fóru

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:
[b]Rozcestník mých článků

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 25 led 2014 20:23

Už v dotazu spolubidlícího... Jak bys mohl udělat maturitu???

Scientific
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Scientific » 25 led 2014 21:28

beather píše:jen tak orientačně.. na jakou kolej plánujete jít? školní nebo nějaké jiné školy?

Celkem k věci otázka, já jsem naschvál neuvedl kolej, pročež bychom se rádi na koleji domluvili s případným novým spolubydlícím. Je to taková otevřená otázka. Za nejlepší ale považujeme Strahov, Bubeneč a Sinkuleho. Kamarád který by měl jít na FSV má peněz dost, kvalita koleje se řídí spíš podle mě. Je to hodně otázka financí. Zatím to vypadá bledě. Podnikám a jelikož prázdniny jsou dlouhé, budu vydělávat jak to půjde a uvidí se v jaké budu situaci. Zatím tedy, abych se přiznal ještě nemám pořádně nastudované, jakým způsobem funguje žádost o ubytování na kolejích.

ITcrowd:
To, abych upoutal pozornost. ;) :D Ba né, i mistr tesař se někdy utne. Pochopitelně znám vyjmenovaná slova.

beather
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Re: ČVUT - FIT - Hledám spolubydlící(ho)

Příspěvekod beather » 25 led 2014 21:32

na strahově je dobrá posilka :D

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:

Scientific
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Scientific » 25 led 2014 21:42

Podle fotek se neorientuj, je to komplex paneláků a skoro každý z nich má svojí posilku do které můžou jenom lidi z jejich bloku. Je naprosto jedno, že blok3 má super posilku, když ty budeš třeba blok8. To, že se vyjadřuješ k příspěvku ke kterému jsem napsal. "Prosím ozvěte se pouze pokud máte alespoň předběžný zájem." chápu, jako, že jsi v situaci jako já a kamarád a v říjnu nastupuješ na první semestr bakalářského studia?

beather
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod beather » 25 led 2014 21:44

jo, ale jsem z prahy.. chci jen vědět kdyby někdo ze známých hledal abych mohl směřovat kontakt... btw.. v té posilovně už jsem byl :-)

Scientific
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Scientific » 25 led 2014 22:40

Oukej. ;) To já sem zase celkem z daleka... :(

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”