Optimální smartphone Vyřešeno
Optimální smartphone Vyřešeno
Dobrý den, obracím se na v ás při koupi optimálního smartphonu do 3000 Kč použitého na aukru. Už jsem se koukal na nějaké kandidáty např. Nokia Lumia 800, ale nevím jestli nemá už starší hardware a menší display, konkrétně 3,7 palců nebo si připlatit a vzít s3 mini či nějaký jiný? Děkuji
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Optimální smartphone
Připlať si trošku a máš HTC Desire X s pěkným poměrem cena / výkon :) ... já mám Gigabyte GSmart Roma R2 a maximální spokojenost ale pokud jsi ochotný připlatit vem si ten Desire X
-
- Pohlaví:
Na Aukru sice občas něco koupím, ale toto bych nedoporučoval. Pošetřit a koupit něco kvalitního, resp. spolehlivého se zárukou.
Dobra, o tom popremyslim, ale co ta lumia 800 vyplati se jeste? ma trochu mensi display a to 3,7.. Nebo vzit od HTC WPM 8X ci 8S? Jsou podobne nokii a daji se tam stahnot nokia mapy a navigace kdyz to je WP8?
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Navigace už by měla být, Nokia to pustila pro celý OS.
U HTC je ale problém, že nemá (tak jako Nokia) moc exkluzivních aplikací. Ty od Nokie kolikrát nemají alternativu a mohly by ti chybět.
Jinak Lumii z druhý ruky bych úplně nedoporučoval. Když už, tak osobní předání, prohlídnout jestli neni moc zanešená prachem a zkusit mikrofon.
U HTC je ale problém, že nemá (tak jako Nokia) moc exkluzivních aplikací. Ty od Nokie kolikrát nemají alternativu a mohly by ti chybět.
Jinak Lumii z druhý ruky bych úplně nedoporučoval. Když už, tak osobní předání, prohlídnout jestli neni moc zanešená prachem a zkusit mikrofon.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
Pokud byste si meli vybrat telefon do 4-4,5k Kc, jakej byste vzali? Laka me ten WP, ale nokie ma nejlevnejsi 520 a ta se mi nelibi.. Lumia 800 zase moc tlusta a mensi display, HTC 8X pekna vybava ale zda se mi uzsi a je tam mene aplikaci oproti Nokii a Desire X neprehrava a nenataci hd videa(co jsem se docetl).. Nevim co vybrat..
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
HTC je pěkný, ale vzhledově se od Lumie 520 zase moc neliší, když to bereš takhle vizuálně.
Jinak je to takový zvláštní. Lumie je o dost levnější, menší, hardwarově horší, naopak má ale udávanou delší výdrž na baterce. Osobně bych do toho HTC nešel, ale záleží podle čeho se rozhoduješ a na co telefon chceš.
Jinak je to takový zvláštní. Lumie je o dost levnější, menší, hardwarově horší, naopak má ale udávanou delší výdrž na baterce. Osobně bych do toho HTC nešel, ale záleží podle čeho se rozhoduješ a na co telefon chceš.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
Na hry az tak moc ne, to jen kdyz je treba v autobuse nuda atd.. Spise na klasicke pouzivani (internet, kancelarske baliky, mapy ci navigace)
Z aukra bych tu elektroniku nebral hele. Raději to vem tady z mobilpohotovosti. http://www.mp.cz/produkt-6201254-mt-nok ... 0-pouzity/ za 2890,- a máš k tomu ještě i nějakou tu záruku a budeš mít jisté, že mobil bude fungovat.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
To je nesmysl, novou L520 může koupit s dvouletou zárukou o 50 Kč dráž.
Nechal jsem to otevrene, protoze jsem se koukal na www.mp.cz a do te prvni cenovky 3,5k jsem nasel tyto: HTC Desire HD, HTC Desire X (neprehrava 720p ani nenahrava video), HTC Evo 3D, HTC 8S (WP8), LG L7 II (tady nenataci 720p), HTC Sensations.
Muze mi nekdo k nim neco rict a rict, ktery jsou nej.?
Muze mi nekdo k nim neco rict a rict, ktery jsou nej.?
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Evo 3D je nejstrašnější telefon kterej jsem kdy viděl. I můj antickej Topaz s Windows Mobile 6, co mám v šuplíku, je hezčí, plynulejší a tenčí než Evo.
Jinak Nokia má síť autorizovanejch servisů a mezinárodní záruku (Evropská distribuce).
Můj názor je ten, že u smartphonů týhle cenový třídy si telefon s Androidem koupí jenom člověk, u kterýho je výběr tohohle OS jednou z hlavních podmínek.
Jinak Nokia má síť autorizovanejch servisů a mezinárodní záruku (Evropská distribuce).
Můj názor je ten, že u smartphonů týhle cenový třídy si telefon s Androidem koupí jenom člověk, u kterýho je výběr tohohle OS jednou z hlavních podmínek.
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”