Poraďte s programem na čištění PC Vyřešeno
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Poraďte s programem na čištění PC
Jaký je podle vás nejlepší program na čištění věci co zpomalují počítač? Díky za rady (myslím tim věci jako CCleaner apod..)
-
- Pohlaví:
Re: Poraďte s programem na čištění PC
Myslíš si, že ti nějaký program pomůže když máš zásadní potíže se čtením psaného textu? Proč to dáváš sem?
- Přílohy
-
- Download.JPG (11.32 KiB) Zobrazeno 879 x
-
- Pohlaví:
A ještě Wise Care 365 Free
http://www.wisecleaner.com/
Hlavně ne ASC.. FUJ..
+ revo uninstaller jestli chceš mít super pc.. ale jestli máš v PC viry a seká se ti tak ti to moc nepomůže... na nějaký ten malware MBAM+ Adw cleaner ale to stejně nesmaže všechno..
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Úno 2014 17:18) ---
BS: Takhle to tu už pochopilo víc lidí...
http://www.wisecleaner.com/
Hlavně ne ASC.. FUJ..
+ revo uninstaller jestli chceš mít super pc.. ale jestli máš v PC viry a seká se ti tak ti to moc nepomůže... na nějaký ten malware MBAM+ Adw cleaner ale to stejně nesmaže všechno..
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Úno 2014 17:18) ---
Re: Poraďte s programem na čištění PC Vyřešeno
Omlouvám se za svůj názor, ale nejlepší je přemýšlet a nepustit si do PC žádné svinstvo. Když se mi to nějakým způsobem vymkne, okamžitě likviduji vše, co v PC podle mě nemá co dělat. CCleaner Ti v tom může pomoci, ale neudělá to za Tebe. Každý další "čistící program" Ti s sebou přitáhne hlavně spoustu dalšího svinstva! Já osobně mám Avast! Free, CCleaner, ZSoft Unistaller, Malwarebytes antimalware a hlavně: Přemýšlím u toho! Nic lepšího neznám 
A Valchu ber s rezervou

A Valchu ber s rezervou

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
No jestli se ti to seká hodně tak jediná rada: Reinstall windows a žádné kraviny! 
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Úno 2014 17:23) ---
Mě má brát s rezervou? Ty tu píšeš, že se omlouváš za svůj názor. Tak otázka: Proč to píšeš?

Mě má brát s rezervou? Ty tu píšeš, že se omlouváš za svůj názor. Tak otázka: Proč to píšeš?

-
- Pohlaví:
To že víc lidí neumí číst, neznamená že se z toho musí udělat pravidlo. Jsou tu sekce kam co patří a to je třeba dodržovat.
Také nejdu do prodejny elektro pro brambory se stupidním zdůvodněním: "Omlouvám se, jsem tu poprve."
To že víc lidí neumí číst, neznamená že se z toho musí udělat pravidlo. Jsou tu sekce kam co patří a to je třeba dodržovat.
Také nejdu do prodejny elektro pro brambory se stupidním zdůvodněním: "Omlouvám se, jsem tu poprve."
Valcha píše:No jestli se ti to seká hodně tak jediná rada: Reinstall windows a žádné kraviny!
Potrefená husa

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Já se ale ptám co stáhnout tak to sem patří ne ?
-
- Pohlaví:
Ne. Sem patří doporučení na užitečné downloady.. ale stane se 

- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Aha
no.. to je jedno téma vyřešeno... LOCK

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 5171
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 20:33
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2833
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-