Smazani DVD-RW
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Smazani DVD-RW
nastal u mne maly problem. z niceho nic mi najednou nejdou mazat prepisovatelna DVD a CD. Tato media jsem jiz drive normalne pouzival, zapisoval na ne a opet mazal, ale nyni na ne jde pouze vypalit a jiz je nedokazu smazat. na smazani jsem je musel davat kamaradovi nebo si je mazat ve skole... nevite nekdo kde by mohl byt problem??? navic stejna "zavada" nastava i u nove vypalovacky, takze asi nebude chyba v mechanice...
Naposledy upravil(a) Pepas87 dne 28 úno 2007 13:25, celkem upraveno 1 x.
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
djmalda píše:newim jestli to neni blbost , ale nemohlo by to byt kompabilitou mezi vypalovackou a PC ?? je to mozna blbost , ja jsem spis na ten Software ale mozna je to mozny.........
to si myslim ze asi ne, protoze to zacala delat dva roky stara vypalovacka, ktera drive chodila uplne bez problemu...
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
re
Jo problém bude určitě v software(nero atd)měl jsem podobný problém a nová instalace to vyřešila 

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
James_Radlle píše:A zkousel jsi to mazat s jinym softem? a nejsou uz moc stare? a zkousel jsi full vymazani?![]()
Zkousel jsem to mazat uz i pres Alcohol a ten mi nahlasil ze DVD je neprepalovatelne. ano jedna vypalovacka je stara dva roky, ale ta druha je nove koupena... a full vymazani bych zkusil ale v Neru, kdyz dam smazat tak nejde zmacknout tlacitko "smazat" a je uplne jedno jestli je tam dany rychly nebo uplny mazani....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2877
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 18:09