WoW server
WoW server
cawte. pls neviete niekto nejaký dobrý, rýchli a nezabugovaný server na world of warcraft ? Je jedno aký datadisc.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: WoW server
Free?
Jasná volba je Twinstar.cz
Jasná volba je Twinstar.cz
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Twinstar.cz
Jestli hraješ víc jak 15h+ týdně,tak doporučji battle.net ,za ty peníze to stojí.Na warez bych neměl nervy,hru si neužiješ a u chybách příjdeš o nervy...
WoW + 2 měsíce cca 1000kč

WoW + 2 měsíce cca 1000kč
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Nut, kvalitou se Twinstar může směle porovnat s ofiko. Mají tam schopný GM a Dev team a bugy tam již skoro nejsou.
Jinak, taky jedeš AVG agenty?
Jinak, taky jedeš AVG agenty?

Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
HJT návod
Free WOTLK servery jsou na tom už hodně dobře (Twinstar především).
Hrál jsem na Twinstaru kvůli kamarádům asi měsíc,lidi si myslí,že takto to má fungovat.Bohužel nevidí ty detaily kolem a říkají,že to funguje,ale jak přesně to neví... nehledě na verzi hry a rychlost update 
WoW warez hráči názor nezměním a vím,že 250kč na měsíc je dost(pro studenty),ale za tu kvalitu a podporu to stojí,když u toho sedíte hodiny.

WoW warez hráči názor nezměním a vím,že 250kč na měsíc je dost(pro studenty),ale za tu kvalitu a podporu to stojí,když u toho sedíte hodiny.
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
Detaily nejsou zas tak podstatný. Je fakt, že 100% to není, ale je to v hratelný podobě. Už jen pro to, že je to WOTLK, tomu dávám přednost před ofi. :)
no akurát twinstar som nechcel
je moc pomalí a nechce sa mi tak dlho expiť
viem je to veľmi dobrý server ale pre mňa hrozná rýchlosť. a čo sa týka origo server tak peniaze naň nemám keďže nedostávam žiadne vreckové, chodím do školi čiže nezarábam tak nemám to ako platiť 

Tak zkus třeba Posterus.cz, je to fun, vyexpíš za pár hodin. Ale musim upozornit na přemnoženost hráčů co ještě nemaj ani občanku + PvP areny si moc nezahraješ, protože hned ze začátku budeš logovat proti 5/5 WF.
Free servery se s offiko nedají srovnávat, jednou okusíš, k free se nikdy nevrátíš. Je tu možnost upgrade ze starter edition bratru za 7€, všechny datadisky (vyjma pandarie) + měsíc hraní. Na free se vykašli, ztráta času.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1582
-
od DeNNI85
Zobrazit poslední příspěvek
11 bře 2025 21:32