Nechybí tomu PC něco?
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Nechybí tomu PC něco?
Zdravím! Chci se zeptat má tento PC : http://www.czc.cz/3h5575onnajfbb4da64do9k9u1/seznam . "Větráček" ? Nebo se ten "větráček" jmenuje odborně chladič? Tím "větráčkem" myslím např. toto : http://www.czc.cz/coolermaster-hyper-21 ... 5fred4t7vg . A nechybí PC žádný komponent? ATD...? A jak to že tam vůbec není žádný větraček??? Všechny PC které sem viděl tak to mají jen tento ne... Předem děkuji za odpověď! :)
Re: Nechybí tomu PC něco?
Ten ,,větráček´´ tomu nechybí - chladič procesoru tam máš a chladič do skríně je součástí balení ( 5ks ) . Ale nevidím u popisu jestli je v balení napájecí kabel. A můžeš se podívat jestli je v balení mechaniky a disku SATA kabel ( stoji 30kc/kus ).
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Je to já se v tom nevyznám... :( Takže jestli to můžeš nějak zjistit tak to prosím zjisti... 
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Úno 2014 20:57) ---
Jo a PC si nechám složit... Hnedka u CZC...
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Úno 2014 21:00) ---
Ten napájecí kabel by tam měli dávat ne?! A jinak nevím co je ten SATA kabel a k čemu slouží... Ty myslíš že mi k tomu PC nedají napájecí kabel?!

--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Úno 2014 20:57) ---
Jo a PC si nechám složit... Hnedka u CZC...
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Úno 2014 21:00) ---
Ten napájecí kabel by tam měli dávat ne?! A jinak nevím co je ten SATA kabel a k čemu slouží... Ty myslíš že mi k tomu PC nedají napájecí kabel?!
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
A bude to do toho pasovat??? Asi jo že? Všechny zdroje to mají asi stejné že?
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Úno 2014 21:16) ---
A když si to nechám PC hned sestavit tak se o žádný SATA kable starat nemusím? :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Úno 2014 21:16) ---
A když si to nechám PC hned sestavit tak se o žádný SATA kable starat nemusím? :)
Nevědět co to je větrák a chladič.. no je to vůbec možný?
Datový kabely jsou běžně dodávaný s deskou, takže o ty se nestarej. V nejhorším skočíš někam do krámu a koupíš, je to otázka třiceti korun. Napájecí ke zdroji nevim, u krabicovej verze bych ho teda chtěl, ale nevim jestli s ním dodávaj. Každopádně, pokud nebude, opět, v každým krámu seženeš.
maxdel: Tři metry? Docela zbytečný nemyslíš?
Datový kabely jsou běžně dodávaný s deskou, takže o ty se nestarej. V nejhorším skočíš někam do krámu a koupíš, je to otázka třiceti korun. Napájecí ke zdroji nevim, u krabicovej verze bych ho teda chtěl, ale nevim jestli s ním dodávaj. Každopádně, pokud nebude, opět, v každým krámu seženeš.
maxdel: Tři metry? Docela zbytečný nemyslíš?
Just Fucking Google It!
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Napájecí kabely se nedávají pouze k OEM Seasonic.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ok tak přinejhorším to dokoupím no... Takže PC objednat nic mu nechybí (Možná kromě těch kabelu) ? Předem díky za odpověď! :) A Tuxi pokuť mi PC budou skládat tak by tam mělo byt vše kromě (možná) toho napájecího kablu ne?
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Úno 2014 21:27) ---
Takže Adysi301 napájecí kabel teda nedostanu jo? A pokuť mi PC budou skládat tak by tam mělo byt vše ne? Kromě toho Napájecího kablu. Předem díky za odpověď! :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Úno 2014 21:27) ---
Takže Adysi301 napájecí kabel teda nedostanu jo? A pokuť mi PC budou skládat tak by tam mělo byt vše ne? Kromě toho Napájecího kablu. Předem díky za odpověď! :)
Napájecí kabel budes potrebovat asi az doma. Mel jsem problém, ale nepamatuju si s jakým pc ze jsem ten kabel nedostal v balení, ale v každém obchodě ti ho prodají myslim ze i treba v tescu.
A uz jsem se dival u zdroje je asi 5 Sata kabelu a hodne dalsich co potrebujes nic chybet nebude jen s tim napajecim si nejsem jisty.
A uz jsem se dival u zdroje je asi 5 Sata kabelu a hodne dalsich co potrebujes nic chybet nebude jen s tim napajecim si nejsem jisty.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Dostaneš ho, protože ten zdroj, který si koupíš není OEM.
Možná je asi nebude muset dokupovat třeba mu to připočítaj k ceně a už se o nic nebude muset starat. Můj názor.
Chybama se člověk učí.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ok ale když si PC objednám tak já tam už nic napakovat nebudu ne? Ani s tím nic dělat maximálně zapojím napájecí kabel zapnu PC nainstaluji a dělám si co chci ne? Nevím jak to bude jelikož si poprvé kupují PC seskládaný jako z CZC jinak jsem si kupoval zhotovené sestavy... Takže dostanu VŠE co potřebuji?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4356
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 6122
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2555