Po nainstalování W 8.1 Nejde Zvuk Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Po nainstalování W 8.1 Nejde Zvuk
Měl jsem w8 a poté co jsem nainstaloval w 8.1 mi přestal fungovat zvuk . Mám ntb a repráky na ntb nejdou a když zapojim repráky tak také ne a sluchátka také ne . Děkuji :)
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Po nainstalování W 8.1 Nejde Zvuk
Ovladače zvukovky ? Že by ?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nemyslím si zkoušel jsem je aktualizovat a nic :)
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
A co je to za notebook ? Jestli to třeba nebyly ovladače na win 8 někdy v tom je rozdíl no...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
MSI GE70 . Nevím no jako vzhledem k tomu že zvuk šel tak to kartou asi bejt nemůže .
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Po nainstalování W 8.1 Nejde Zvuk Vyřešeno
No ten tam přímo pro Windows 8.1 nemá tak to může být tím... Nech to otevřený tohle téma snad někdo přijde s něčím lepším.
Ale narazil jsem na podobná témata (zde) a asi to bude tím že ten notebook jede na 100% jen s WIN8.
Ale narazil jsem na podobná témata (zde) a asi to bude tím že ten notebook jede na 100% jen s WIN8.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jo no ale to bych tady asi čekal hodně dlouho no kouknu se na to téma co jsi poslal a počkam pár dní když nepůjde nic vrátim se k W8 , ale děkuji za snahu pomoci :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Úno 2014 21:09) ---
Hale už jsem na to přišel DĚKUJU TI MOC MOC MOC vyčetl jsem to z toho co jsi poslel tady je řešení :)
Somehow Sound has recovered. Most oddly though. And of course it would happen soon after posting on a forum.
Ended up in 'Speakers Properties' dialog, Advanced tab.
Clicked 'restore defaults' and it came up with 24bit, 48000 Hz (studio quality) but then said it couldn't do it when I tried the test button.
Tried a few other options and got other errors. Eventually selected the first option (CD Quality), got an error, couldn't test, but I hit 'apply' and sound magically started working. Clicked 'restore defaults' and it accepted the 24bit option and the test worked. Weird but sound now works.
Presume it must be something to do with the moon or tides or timing of that sort.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Úno 2014 21:09) ---
Hale už jsem na to přišel DĚKUJU TI MOC MOC MOC vyčetl jsem to z toho co jsi poslel tady je řešení :)
Somehow Sound has recovered. Most oddly though. And of course it would happen soon after posting on a forum.
Ended up in 'Speakers Properties' dialog, Advanced tab.
Clicked 'restore defaults' and it came up with 24bit, 48000 Hz (studio quality) but then said it couldn't do it when I tried the test button.
Tried a few other options and got other errors. Eventually selected the first option (CD Quality), got an error, couldn't test, but I hit 'apply' and sound magically started working. Clicked 'restore defaults' and it accepted the 24bit option and the test worked. Weird but sound now works.
Presume it must be something to do with the moon or tides or timing of that sort.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5765
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6158
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11783
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”