Zdravím,
od včera mi nějak blbnul google chrome... když jsem ho pustil tak se zasekl a trvalo třeba 10 sekund než naběhl.. takto to bylo třeba i při projíždění stránek že jsem dostával sekundové lagy.. nebo třeba i u videí na youtube...
chtěl bych se zeptat jestli se toto taky někomu stalo nebo jestli se může jednat o nějakého škůdce..
PS: reinstalace pomohla a už běží
Google chrome podivné chování Vyřešeno
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Google chrome podivné chování Vyřešeno
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

- Hastalda
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Google chrome podivné chování
Ahoj,
tak naprostá shoda i mě - asi před měsícem jsem si nainstalovala Google Chrome a hned po tom se mi začalo sekat, podobně jako u tebe např. při pouštění youtube videí, ale třeba i jenom při načítání stránek nebo přepisu. Nakonec jsem to nevydržela - rezignovala a vrátila se zpátky k IE.
Nevím, ale když jsem konzultovala s kolegou v práci (který GCh používá už dlouho), řikal, že se s tim nikdy nesetkal - takže jsem to dál neřešila a jak řikám, vrátila se zpět k IE a to bez kontroly, zda se případně jedná o nějakou havěť.
kačka
tak naprostá shoda i mě - asi před měsícem jsem si nainstalovala Google Chrome a hned po tom se mi začalo sekat, podobně jako u tebe např. při pouštění youtube videí, ale třeba i jenom při načítání stránek nebo přepisu. Nakonec jsem to nevydržela - rezignovala a vrátila se zpátky k IE.
Nevím, ale když jsem konzultovala s kolegou v práci (který GCh používá už dlouho), řikal, že se s tim nikdy nesetkal - takže jsem to dál neřešila a jak řikám, vrátila se zpět k IE a to bez kontroly, zda se případně jedná o nějakou havěť.
kačka
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Google chrome podivné chování
dík odpověď.. jak jsem napsal chrome mám zpátky a jede ok
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3516
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek