problem z win update
problem z win update
Dobrý den nejde mi windows upgate možná napadený počítač:
.Prosím o pomoc.
Naposledy upravil(a) parmazan dne 02 bře 2014 11:46, celkem upraveno 1 x.
intel core i5-2400cpu@3.2Ghz,8gb ram ddr 3,NVIDIA GeForce GTX 560 Ti,PH67-UD3-B3,Windows 7 home premium.
Re: problem z win update
jj zkoušel,ale nenašel jsem tu položku.A ani tohle nejde spustit háže to tuto chybu:
Naposledy upravil(a) parmazan dne 02 bře 2014 11:47, celkem upraveno 1 x.
intel core i5-2400cpu@3.2Ghz,8gb ram ddr 3,NVIDIA GeForce GTX 560 Ti,PH67-UD3-B3,Windows 7 home premium.
-
- Pohlaví:
Re: problem z win upgate
Jak si ji mohl zkoušet, když si ji nenašel? Vždyť je to tam pode abecedy a na to mém screenu to je jasně vidět.
Ledy by to u tvého systému /mimochodem jakého?/ bylo jinak.
Ledy by to u tvého systému /mimochodem jakého?/ bylo jinak.
No jako že jsem to hledal,ale nenašel mám win 7 home premium 64 bit:
Naposledy upravil(a) parmazan dne 02 bře 2014 11:47, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Tak nevím, není to pod W? Win Update?
Ovšem nějaký vetřelec by tomu mohl bránit. Požádej tedy v sekci hijackThis o kontrolu logu. Návod mám v podpisu.
Ovšem nějaký vetřelec by tomu mohl bránit. Požádej tedy v sekci hijackThis o kontrolu logu. Návod mám v podpisu.
Hledáš špatně. V těch službách je to podle abecedy a je tam položka Windows Update.
Vlož sem screen s tou položkou.
Vlož sem screen s tou položkou.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jo jsem ocas upgate a podle abecedy.Háže to tohle:
Jo jsem ocas upgate a podle abecedy.intel core i5-2400cpu@3.2Ghz,8gb ram ddr 3,NVIDIA GeForce GTX 560 Ti,PH67-UD3-B3,Windows 7 home premium.
-
- Pohlaví:
Buďto vetřelec nebo chyba systému. Máš instalační DVD s Win 7 ?
Jo mám origo.Zkoušel jsem to opravovat přes F8 opravit počitač,ale nepomohlo to.Přes dvd jsem to nezkoušel.
-
- Pohlaví:
Start - Spustit, tam napiš sfc /scannow a proběhne kontrola systémových souborů. Vyžádá si to DVD se systémem a pozor, bude se to zastavovat, ale nepřerušuj to. Program pracuje a opravuje soubory. Trvá to tak hodinku.
Pokud ani pak ta služba nepůjde spustit a nastavit na automatické spouštění, pak ta kontrola logu na vetřelce.
Pokud ani pak ta služba nepůjde spustit a nastavit na automatické spouštění, pak ta kontrola logu na vetřelce.
o.k zatim dík.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”