Ahoj,
Dlouhou dobu jsem mechaniku nepoužíval(asi rok a půl) a ted když do ní strčím DVD, nepřečte ho a hlasí to: aplikace nebyla nalezena. Navíc nevím pod čem přesně je mechanika v ovládacích panelech, ale nic s pdoboným názvem jsem tam nenašel.
Můžete mi poradit nějaké rady co s tím? díky.
Nefunkčnost DVD mechaniky
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunkčnost DVD mechaniky
tak našel jsem tam nějaký 2 typy mechanik. obě jsem je aktualizoval. když ale strčím něco do mechaniky, nic se nestane. jenom hučí.
když se ale podívám na vlastnosti mechaniky v Tento Počítač, vidím tam njěaký 3 typy mechanik. přesto, že jsou všechny aktualizovaný, pořád nic..
když se ale podívám na vlastnosti mechaniky v Tento Počítač, vidím tam njěaký 3 typy mechanik. přesto, že jsou všechny aktualizovaný, pořád nic..
-
- Pohlaví:
Tak kolik máš vlastně mechanik. Tu o kterou jde odeber ve Správci zařízení a restartuj PC. Ovladače se znovu načtou a často to pomůže. Také to může mít za sebou.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
mechanik ve správci zařízení mám 2. fyzicky jenom jednu. ta jedná má název virtual CD rom device, takže tu bych neřešil. zkusím teda tu druhou odebrat a uvidim co se bude dít
-
- Pohlaví:
Místo toho psaní to mohlo být. Musíš restartovat!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
mechaniku jsem odebral. PC restartoval a ovladač znova ninstaloval. dělá to stále to samé. Po vložení CD do mechaniky to začne zvláštně pípat, chvíli se to snaží a cca po 2 minutách se s tim nic už neděje.
Zpět na “Problémy s hardwarem”