Ahoj, nevíte, jaká je příčina toho, že se video z ivysilani.cz stáhne takto podivně?
Místo toho, aby soubor měl 600MB zhruba (52 minut, 720p), tak má 5,7GB. Byl stažen příkazem rtmpdump -R -r ".../mp4:..." -y "mp4:..." -o soubor.flv
Nevím, jestli to souvisí s tímto. Vtip je v tom, že Potplayer ho přehraje normálně, zobrazuje i korektní délku.
při přehrání přes ffplay hraje od začátku v pohodě, ale při prvním seekování zobrazí hlášku " 3.61 A-V: -0.018 fd= 9 [flv @ 0000000002053f40] aqStream discovered after head already parsed" a na chvíli se sekne(4s, trhaný zvuk, že by něco jako vytvoření indexu?), ale další seekování a přehrávání je již OK.
Další problém ale je v tom, že nejsem s to video pomocí ffmpeg překonvertovat "ffmpeg i zdroj.flv -c copy...". Sype mi to tyto hlášky kadencí rotačáku:
"[mp4 @ 000000000471b5a0] st:0 PTS: 384000 DTS: 384000 < 2682881 invalid, clipping"
Zkoušel jsem i tyto možnosti:
-copyts
-copytb 0 nebo 1
-vsync -1 nebo 0 nebo 1 nebo 2...
Nevíte, kde dál hledat problém a kde je zakopaný pes?
Co mě ještě překvapilo, pokud vynechám -c copy, což znamená, že dochází k rekompresi, tak to chvíli jede (odhadem 1500 snímků), ale pak se opět zobrazí ta hláška clipping... A navíc to video ani nechci rekomprimovat, výchozí zdrojový bitrate 2Mbps je OK. Řekl bych, že tenhle problém se vysktuje náhodně, nevím, co by toto podivné chování mělo způsobovat.
příčina podivně staženého streamu (záseky) z ivysilani
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
příčina podivně staženého streamu (záseky) z ivysilani
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2336
-
od Fantousek
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 14:10