Když chci počítač vypnout, namísto vypnutí se restartuje *
Když chci počítač vypnout, namísto vypnutí se restartuje *
Dobrý den, od minulého týdne se mi u Win 7 stává že pokud chci pc vypnout, ať tlačítkem ve win tak na case, tak se přestanou točit větráčky a potom začne pc znovu nabíhat. Zkoušel sem restart nastavení biosu, zakázat restarty ale nepomáhá nic. díky za rady.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 20 bře 2014 16:24, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Restart pc místo vypnutí“ – nebylo z něj patrné, zda to dělá a ty to nechceš, nebo naopak nedělá a ty chceš. Nadpis celou větou nikdy není chyba.
Důvod: Oprava nadpisu „Restart pc místo vypnutí“ – nebylo z něj patrné, zda to dělá a ty to nechceš, nebo naopak nedělá a ty chceš. Nadpis celou větou nikdy není chyba.
Re: Restart pc místo vypnutí
Mám, ale nevím jestli to pomůže, mám tam ještě disk s win xp a dělá to samé
-
- Pohlaví:
Re: Když chci počítač vypnout, namísto vypnutí se restartuje
Pak by to mohla být HW chyba - základní deska.
Můžeš zkusit následující. Start - Spustit a tam napiš sfc /scannow , proběhne oprava systémových souborů a vyžádá si instal. DVD. Pokud to nepomůže, přikláněl bych se k vadě desky.
Můžeš zkusit následující. Start - Spustit a tam napiš sfc /scannow , proběhne oprava systémových souborů a vyžádá si instal. DVD. Pokud to nepomůže, přikláněl bych se k vadě desky.
Kontrola proběhla do 100 % a nic, dvd to nechtělo.
-
- Pohlaví:
To byl tedy fofr. Je nějaká změna?
Bohužel ne, ještě mě napadlo, nedávno sem ráno pc zapnul a bootovalo ze starého HDD kde je win xp namísto z nového ssd kde je win 7, SSD zmizel z možností bootování, musel jsem udělat restart biosu a pak přehodit primary a slave aby to zase šlo
--- Doplnění předchozího příspěvku (Čtv Bře 20, 2014 6:10 pm) ---
Je zajímavý že když dám přechod pc do režimu spánku tak se sice znova rozběhne ale jde pak stiskem tlačítka na case vypnout
--- Doplnění předchozího příspěvku (Čtv Bře 20, 2014 6:10 pm) ---
Je zajímavý že když dám přechod pc do režimu spánku tak se sice znova rozběhne ale jde pak stiskem tlačítka na case vypnout
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím mám podobný problém s W8 začalo to po reinstal W8 taktéž jde vypnout jen tlačítkem na case před novou onstalací W8 to nedělalo ale začlo to až když sem stáhl všechny update. Jen kdybi to pomohlo i k řešení problému i R.P
-
- Pohlaví:
I s podobným problémem si musíš založit svoje vlastní téma a neplést se do cizího!
Tak pokud vypnu monitor dá se pc tlačítkem na case vypnout, pokud to ale zkusím přes win zase naběhne, je to divný
-
- Pohlaví:
Pokud je dobrý systém, pak nevím kde je chyba, ale ty to tam máš nějak pomotané s těmi disky. Asi bych hledal chybu tam.
Zkusim je vypínat co to udělá
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Bře 21, 2014 9:38 pm) ---
Ted sem si všiml že ve správci zařízení chybí ovladač pro Řadič Intel(R) ICH9R rozhraní LPC – 2916
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Bře 21, 2014 9:38 pm) ---
Ted sem si všiml že ve správci zařízení chybí ovladač pro Řadič Intel(R) ICH9R rozhraní LPC – 2916
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3651
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
27 říj 2024 10:14
-
- 2
- 1839
-
od amirinda
06 lis 2024 13:01
-
-
Jak vypnout zálohování fotografií na Ondrive Příloha(y)
od Speed_dead » 01 kvě 2025 12:40 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 1814
-
od Speed_dead
01 kvě 2025 14:06
-
-
- 7
- 2734
-
od extrem