media coder problémy

...

Moderátor: Mods_senior

Kim Spotcom
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

media coder problémy

Příspěvekod Kim Spotcom » 11 dub 2014 23:09

Ahoj, mám problémy s Mediacoder (výstup vždy h264)

Proč po každém startu se zobrazuje popu průvodce, i když zašrtávám, že nechci aby se zobrazoval? Ani když v nastavení dám Do not show welcome screen 1 a dám save

Jak zakážu otravné otázky po startu, zda chci novou verzi?

-občas se zblázní tlačítko start/stop, prostě neregaguje - převod neběží, ale je aktivní stop - pomůže jen reset programu

- x264 encoder se zapnutou volbou enable opencl : ihned po spuštění program spadne - x264_opencl.exe - Program přestal pracovat - popis vadného modulu: StackHash.

- Intel Encoder - Když nastavím DX11, media encoder, hodí chybu 14 (neplatné parametry encoderu) - nevíte, kde je problém? Resp má DX 11 oproti DX9 nějakou výhodu

Intel Encoder - když dám DX9(funkční), tak se encoding zasekne na 99% (tbehem této doby je rychléý -zrychlení 10x). Nyní má soubor 18MB a nejde přehrát (není dozapsaný - ffplay hodí chybu moov atom not found).. Asi po 2 minutách ! se konečně soubor zapíše (81MB). CO způsobuje to zpoždění, které zrychlení quicksync pošle do kopru... Mám pocit, že je zde problém se seekováním že konvertuje celý film, ale na konci až vybere požadovaný úsek (momentálně testuji na souboru 2h, úsek 5-6minut)
-- Nevím co se stalo, když dám start encoding, tak se nic neděje (ale je to ve stavu, že encoding běží, ukáže se statistics, ale neukáže se preview), když dám stop, ukáže se stav stopping ale stopping je tam furt.

NVCENC je co? jaký encoder to je? neznám. Jde o nějaký nvidia encoder? S ním mi to taky hodí chybu 14. (kromě toho tato volba nemá v pravé části záložek svoji záložku)

Proč x264 enkoding když spustím, 2 vteřiny se nic neděje pak se hned ukáže 99% hotovo, a pak až se ukáže preview a encoding teprv začal?

Prostě mám pocit, že v tomhle programu je nějaká shnilka, protože místo toho aby se něco zašlo dít, se na něvco čeká, nic se neděje.

Navíc je tam otravné, že při každém spuštění musím odkliknout, že nechci novou verzi. A co je vrchol, že v tom průvodci, který se zobrazuje i po nastavení , že ho nechi, se ukazuje svinsto google ads
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”