Zrnění ve sluchátkách
Zrnění ve sluchátkách
Zdravím, dnes jsem si koupil Razer Kraken 7.1. Udělal jsem vše co je v návodu. Stáhnul jsem Razer synapse 2.0 jak bylo napsano a všechno. Ovšem po zapojení sluchátek sluchátka začli neskutečně zrnět. Nejedná se o žádné šumění, ale vyloženě zrnění. Chvíli jsem něco dělal a zrnění polevilo, ovšem pak jsem je na chvíli sundal zase dal na hlavu a zrnění se zase spustilo ve velkém. Nevím co s tím, mohl by mi někdo poradit jak to vyřěšit ? Jestli je problém spíše v nich nebo v notebooku ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zrnění ve sluchátkách
Zrnění jsem viděl na obrazovce analogového TV, ale nikdy jsem nic takového neslyšel, ani si pod tím nedovedu žádný zvuk představit. Nejde spíše o nějaké vrčení ap.?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Vítej na PC-help!
Zrnění ve sluchátkách je to samé, jako vrčení obrazu. Nevím o co se jedná. Popiš závadu srozumitelně, rovněž přesně popiš zapojení sluchátek a také Tvoji sestavu z důrazem na zvukovou část, hlavně zvukovou kartu. Také by bylo vhodné popsat, jak se chová na Tvém PC jiné zvukové zařízení, popř. jak se chovají Tvá sluchátka v jiném PC.
Zrnění ve sluchátkách je to samé, jako vrčení obrazu. Nevím o co se jedná. Popiš závadu srozumitelně, rovněž přesně popiš zapojení sluchátek a také Tvoji sestavu z důrazem na zvukovou část, hlavně zvukovou kartu. Také by bylo vhodné popsat, jak se chová na Tvém PC jiné zvukové zařízení, popř. jak se chovají Tvá sluchátka v jiném PC.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
http://gyazo.com/a23c063b08d5b8c9244d8fbb50c2494b
Nevím kde konkrétněji můžu zjistit zvukovou kartu. Jedná se o notebook starý 3 roky. Zapojení sluchátek je přes USB port. Kdybych to měl lépe popsat tak závada je šumění, ovšem s kombinací se zvukem to vytváří zvuk takového "zrnění". Kdykoli se snažím přehrát něco či je jakýoli zvuk, tak je zvuk zdrmolený. Zapojit jsme je zkusil do druhého notebooku v domácnosti co máme a problém byl stejný. Zítra pojedu ke známému a tam to zkusit zapojit také.
Nevím kde konkrétněji můžu zjistit zvukovou kartu. Jedná se o notebook starý 3 roky. Zapojení sluchátek je přes USB port. Kdybych to měl lépe popsat tak závada je šumění, ovšem s kombinací se zvukem to vytváří zvuk takového "zrnění". Kdykoli se snažím přehrát něco či je jakýoli zvuk, tak je zvuk zdrmolený. Zapojit jsme je zkusil do druhého notebooku v domácnosti co máme a problém byl stejný. Zítra pojedu ke známému a tam to zkusit zapojit také.
Neumím Tvůj odkaz přehrát, takže je mi k ničemu, nicméně pokud to bude stejné i u Tvého známého, sluchátka bych zkusil reklamovat. Přesto bych ale napřed taky zkusil jiná sluchátka na Tvém notebooku.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- xMontyx
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Reklamuj
Zboží bude reklamováno. Sice se tu víceméně na nic nepřišlo ale i tak Vám děkuji za Váš čas.
-
- Pohlaví:
Ono se také na nic přijít nedá. Může to dělat zvukovka, rušení anebo sluchátka a pokud to dělá i jinde, pak je to snad jasné.
Cincilak píše:Zboží bude reklamováno. Sice se tu víceméně na nic nepřišlo ale i tak Vám děkuji za Váš čas.
Ti si z nás snad děláš srandu

- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, možná jde o statickou eletřinu, taky s tím bojuji (tedy bojoval ne předchozím notebooku*), ale jistě jsi zkoušel jiná sluchátka na stejném zvukovém zdrojeji a stejná sluchátka na jiném zvukovém zdroji, abys zjistil, kde je problém.
*Ve sluchátkách šumělo vlivem nahromaděné statické elektřiny. Řešil jsem to tak, že jsem ve správci zařízení zvukovku zakázal a povolil a pak to přestalo (na nějakou dobu).
PS: je ten zvuk skutečně prostorový? Mě by zajímalo, jaxe dá takový zvuk přenést přes USB, zda je tam nějaká latence a jestli je k tomu nutný driver.
*Ve sluchátkách šumělo vlivem nahromaděné statické elektřiny. Řešil jsem to tak, že jsem ve správci zařízení zvukovku zakázal a povolil a pak to přestalo (na nějakou dobu).
PS: je ten zvuk skutečně prostorový? Mě by zajímalo, jaxe dá takový zvuk přenést přes USB, zda je tam nějaká latence a jestli je k tomu nutný driver.
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ve sluchátkách šumělo vlivem nahromaděné statické elektřiny.
Přihlas se do soutěže o Bludný balvan. Pan doktor Grygar z tebe bude mít radost.

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5763
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32