Nová rozbočka UTP/STP kabelu – funguje jen jeden konektor * Vyřešeno
Nová rozbočka UTP/STP kabelu – funguje jen jeden konektor * Vyřešeno
Zdravím, koupil jsem si tuto rozbočku: http://www.alza.cz/rozbocka-utp-stp-kab ... tm#recenze ale druhy jack nefunguje.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 05 kvě 2014 16:25, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Rozbočka“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Rozbočka“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Rozbočka“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Rozbočka“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: Rozbočka
Tam neni zadny jack...
Re: Rozbočka
jack byla myšlena zdířka která je na rozbočce označena jako jack 1 a jack 2.
Re: Nová rozbočka UTP/STP kabelu – funguje jen jeden konekto
Podle hodnocení uživatelů by to fungovat mělo - reklamuj.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Takove veci funguji zasadne v paru (i viz popis), pro tve zamyslene pouziti potrebujes switch nebo router.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Na okraj – jack to opravdu není a nemůže to tak být označováno; říkat tomu jack je stejný nesmysl jako cédéčku kazeta.
Jack je tohle:
Co je ale podstatné: K čemu a jak se to pokoušíš připojit?
Jack je tohle:
Co je ale podstatné: K čemu a jak se to pokoušíš připojit?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
já mám carrier poe adapter ubi-poe-24-5 do nej dám rozbočku protože jsem si chtěl rozdělit přojení do PC a notebooku. Ale u rozbočky funguje jen jeden konektor. (jack 1) a (jack 2) takto je to u konektorů označeno. Nejde mi ani tak o označení jako spíš o funkčnost.
Nefunguje to proto, ze to neni rozdvojka - to co potrebujes je sitovy switch.
Tohle funguje tak, ze to zapojis na obou koncich (tzn na kazdem konci kabelu je tahle rozdvojka), takze na vedeni pripojeni 2 pocitaci ti staci 1 kabel. Nemuzes s tim ale rozdvojit jeden kabel, tahle vec musi byt zapojena na obou koncich. Ta druha zdirka ti pujde kdyz si sezenes druhou rozdvojku, zapojis na opacnem konci a oba dva konce pripojis do nejakeho zarizeni.
Funguje to takhle:
2 sitove zarizeni ---------- rozdvojka -------------- 1 kabel ------------------ rozdvojka --------- 2 sitove zarizeni
Tohle funguje tak, ze to zapojis na obou koncich (tzn na kazdem konci kabelu je tahle rozdvojka), takze na vedeni pripojeni 2 pocitaci ti staci 1 kabel. Nemuzes s tim ale rozdvojit jeden kabel, tahle vec musi byt zapojena na obou koncich. Ta druha zdirka ti pujde kdyz si sezenes druhou rozdvojku, zapojis na opacnem konci a oba dva konce pripojis do nejakeho zarizeni.
Funguje to takhle:
2 sitove zarizeni ---------- rozdvojka -------------- 1 kabel ------------------ rozdvojka --------- 2 sitove zarizeni
pokud se s tím připojuje přímo do zdířky od providera, nepomuze ani switch, provider prideluje pouze jednu IP.
teda pokud to mas takto u providera. pomuze koupit router.
resp. takto: na co sis presne tu rozbocku koupil? ceho si tim chtel docilit? prijdem na to, co potrebujes
teda pokud to mas takto u providera. pomuze koupit router.
resp. takto: na co sis presne tu rozbocku koupil? ceho si tim chtel docilit? prijdem na to, co potrebujes
carrier poe adapter ubi-poe-24-5 z tohoto vede jen jedna zastrcka a já to chtěl rozdělit abych mohl mít připojení jak v PC tak v notebooku.
no každopádně jsem udělal chybu teď nevím co s tím.
no každopádně jsem udělal chybu teď nevím co s tím.
Co mas na druhem konci?
z krabičky vede rovnou drát do PC
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3613
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 pro 2024 07:38
-
-
Notebook Lenovo Y50-70 prodloužení FFC kabelu klávesnice Příloha(y)
od SGvagon » 07 led 2025 01:46 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2907
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
28 led 2025 22:19
-
-
-
Hodinový manžel instalace pokládky internetového kabelu
od p3v4x » 26 lis 2024 20:56 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 2
- 3136