Včera na mě vyskočila captcha a dnes odpoledne mě odstřihl úplně.
Dělá to na všech zařízeních v síti, malware nikde, router jsem restartoval, google jsem kontaktoval, už fakt nevím.
Nějaké nápady?
Nefunkční Google
Re: Nefunkční Google
Zazadej providera o jinou IP. Nejakej vesnickej sidic tipuju...
A důvod?
Máme tu takovou mrchu, za veřejnou IP chce 500 měsíčně (rychlost 16000/50 KB) a cokoliv je strašnej problém.
Máme tu takovou mrchu, za veřejnou IP chce 500 měsíčně (rychlost 16000/50 KB) a cokoliv je strašnej problém.
Rekni mu, ze ti nejde Google, protoze nekdo se stejnou IP dela bordel.
Najednou to funguje
Kdyby se to opakovalo tak už aspoň znám řešení, díky :)
Ještě mám prosbu... Mám od komerční banky to bankovnictví MojeBanka, ale pokud tam chci použít tu funkci "Zavolejte mi" tak na mě vyskočí TOTO.
Problém je, že mi to dělá na všech počítačích, ikdyž mám nejnovější verzi toho Adobe Readeru. Systém je W8.1 x64

Ještě mám prosbu... Mám od komerční banky to bankovnictví MojeBanka, ale pokud tam chci použít tu funkci "Zavolejte mi" tak na mě vyskočí TOTO.
Problém je, že mi to dělá na všech počítačích, ikdyž mám nejnovější verzi toho Adobe Readeru. Systém je W8.1 x64
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučuji si nechat zkontrolovat log z programu HiJackThis a pro jistotu telefonem do banky si ověřit, zda nebyl nějaký pohyb na tvém účtu o němž nevíš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Dobrá, log nechám zkontrolovat, o všech pohybech na účtu vím.
Ale log z HJT nebude řešení, protože to nefunguje ani na dalších dvou počítačích.
Ale log z HJT nebude řešení, protože to nefunguje ani na dalších dvou počítačích.
Problem bude nekde u nich
Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk
Tak, už je to 11 a google stále nefunguje.
Poskytovatel (http://enecos.cz/) mi pouze napsal, že neví čím to je a že čeká na vyjádřeni googlu.
IP mi změnit nemůže, protože nemám veřejnou IP a jsem schovanej pod tou vesnickou :(
Poskytovatel (http://enecos.cz/) mi pouze napsal, že neví čím to je a že čeká na vyjádřeni googlu.
IP mi změnit nemůže, protože nemám veřejnou IP a jsem schovanej pod tou vesnickou :(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4063
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 1975
-
od zeus
09 čer 2025 22:08
-
-
- 0
- 4041
-
od Kincl6