včera jsem tu řešil jedno téma, viz. viewtopic.php?f=40&t=132521&p=1042162#p1042162
Pak jsem ho uzavřel a uvědomil si jednu věc. Řekl jsem si, že počkám ještě nějakou dobu a našetřím více peněz. Rázem z 26k budu mít 31k.
Sestavu jsem si navrhnul:
A teď oddůvodnění proč tam mám to a to

SSD disk jsem si dal na systém 120GB Kingston SSDNow V300 - vím, že je výhodnější Samsung EVO, ale chci ušetřit, proto ten Kingston.
Zdroj Seasonic S12II-620W (bez M), nepotřebuji modulární kabeláž a zdroj je stejný, výrazně levnější.
Case je tam moc neoblíbená CM K280 - tu kupovat nebudu, je to pouze návrh, počkal bych na nové Bitfenixy.
MSI Intel Z97 - rozhodl jsem se tak, že chci GAMING edici a ještě s novým čipsetem.
Procesor který tam je bude jiný - i5 4460 a Windows 8.1 32/64bit krabicová verze
Grafika ASUS R9280X 3GB -> jakožto, že podporuji vše od MSI, tak volím ASUS -> má větší takty, o pár korun levnější + PS. vlastní důvod
Možná se budete divit, že na co tak drahá deska, horší SSD a další... je to z vlastních důvodů. Ale stále si to drží stejný krok a výkon.
Jediné na co se zeptám je, zda je ta deska Z97 kompatibilní s Haswell Refresh procesorem a zda všechno je, jak má být.