Zdravím Vás.Potřeboval bych poradit.Vlastním tuhle sestavu:http://www.czc.cz/15qtkh6lruh7j9m0knm8icr3h1/seznam
Postoval jsem to sem a byla mi doporučena nakonec jsem po osobní konzultaci s Clorkym přehodnotil a koupil tu sestavu co jsem poslal.
Nyní bych se Vás chtěl zeptat.Mám ještě monitor od minulého PC a tak mě napadlo že bych vlastně fičel na dvou monitorech.Sice monitor má pouze VGA už má něco za sebou ale mám redukci takže do grafické karty by měl jít připojit normálně.Jen bych se chtěl zeptat jestli to normálně připojit a mělo by to fičet nebo jak to je.Nechci to tam dát ať se nestane něco co nemá přece jen vlastním tu sestavu odedneška.Nejlepe kdyby odpověděl někdo kdo vlastní 2monitory a funguje na nich nebo kdo s tím má zkušenosti.Planuju streamovat,natáčet a k tomu se hodí 2monitory.Předem mockrát děkuji za rady.
Jak funguje druhý monitor.
-
- Pohlaví:
Re: Jak funguje druhý monitor.
Fungovat by měl. Musíš jej ale připojit do přes redukci do DVI-I portu. Ten má karta jen jeden. Druhý je DVI-D, tam by to nejelo.
DVI-I je doufám ten nahoře protože tu druhou redukci nevlastním.
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Kvě 2014 22:45) ---
Dál jsem to tam a vše fičí jak má je to paráda.A ještě jednou bych chtěl všem poděkovat za ochotu mi poradit s PC jsem nadmíru spokojen.Vše na ULTRA
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Kvě 2014 22:45) ---
Dál jsem to tam a vše fičí jak má je to paráda.A ještě jednou bych chtěl všem poděkovat za ochotu mi poradit s PC jsem nadmíru spokojen.Vše na ULTRA

-
- Pohlaví:
V tom případě označ téma jako vyřešené (zelené zatržítko).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3190
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 dub 2025 08:18