Chybová hláška 0x000007b

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

NOM
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Chybová hláška 0x000007b

Příspěvekod NOM » 22 čer 2014 03:54

Zdar, pořídil jsem si Watch Dogs, jistě tu hru znáte, jela v pořádku - teda v tom co autoři považují za pořádek až do včerejšího rána.
Přeinstaloval jsem pc, konkrétně C tedy systém, zálohy a to všechny mi zůstalo, no nejdřív sem měl problémy s naistalováním .net framework,c++ atd. ale pak už to zase šlo najednou v pohodě, no naopak do té doby mi šlo v pohodě WD, jakmile jsem aktualizoval divX,c++ a všechny ty drivery, co byly ve složce s hrou, a ty ostatní co požadovali ostatní hry tak prostě bum, WD přestal jet a vždy mi napíše malou chybovou hlášku v okně 0x000007B aplikaci se nepodařilo správně zpustit, dělá to jen u tohodle, a před aktualizací to jelo, nechápu proč teď ne, zkoušel jsem i přepsat nějaké ty .dll knihovny ve windows/system32 jak píšou na netu, ale furt nic, taky jsem to asi 4 přeinstaloval, a několikrát restartoval PC, pořád jedna stejná sku/ hláška, zkoušel jsem i jakési semiinstal divx updaty co radily a to všechno ale pořád to vyhazuje jednu a tutéž hlášku, a když kliknu na c++,.net framework,divx vše je prý na maximu, má graf. karta nvidie je updatovaná taky. Ví někdo co s tím ? Nebo se mám prostě rozloučit s mrd**u která přestala jen tak z minuty na minutu hrát ...

Reklama

Zpět na “Vše ostatní (hw)”