Ahoj lidi. Asi před 2 měsíci jsem si koupil wi-fi adaptér TP-Link. Vypadá asi nějak takhle: http://www.alza.cz/tp-link-tl-wn722n-lite-d155291.htm
No, celé ty dva měsíce mi to šlo, před týdnem jako kdyby přestal se mnou pracovat. Vždy, když se chci připojit k mé wi-fi říká mi, že mám pouze Omezený přístup. Nejde internet. Zkoušel jsem už i adaptér na jinačím zařízení, na ostatních jde. Nevím, jestli je něco v nastavení, nebo v přístroji.. Prosím pomozte, byl bych hoooodně vděčný. :)
POMOZTE, PROBLEM S WIFI ADAPTEREM Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: POMOZTE, PROBLEM S WIFI ADAPTEREM
Vítej na PC-help!
Něco mi říká, že to nebude adaptérem, ale nastavením PC.
Problém je v tom, že nečteš Pravidla, takže nevím, co máš za PC a ten TITUL psaný kapitálkami, je taky věc - nadpis má popsat Tvůj problém a nemá vypadat přesně tak, jako ten Tvůj!
Něco mi říká, že to nebude adaptérem, ale nastavením PC.
Problém je v tom, že nečteš Pravidla, takže nevím, co máš za PC a ten TITUL psaný kapitálkami, je taky věc - nadpis má popsat Tvůj problém a nemá vypadat přesně tak, jako ten Tvůj!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zdá se mi, že počítač mám složený, nevím jaký je, je trochu starší...
název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu. Vyvarujte se použití názvu příspěvku jako "Prosím pomooooooc", "Help", "Co s tím", "Problém s..." a podobně
nezapomínejte k popisu problému připojit i informaci o vašem PC (typ, konfigurace) a operačním systému, pokud tuto informaci nemáte ve svém profilu či podpisu
K popisu PC - stáhni si CPU-Z a tam v záložkách najdeš skoro všechny potřebné informace, snad kromě zdroje a OS.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji za pomoc, je tady ještě někdo normální? :)
-
- Pohlaví:
Re: POMOZTE, PROBLEM S WIFI ADAPTEREM Vyřešeno
Pokud dáváš odkaz, pak ne nějak takhle, ale přímo na to zařízení. Podívej se do síťovych služeb, zda ten adaptér není zakázaný.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5570
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58